Ένας messenger για το PlayStation

by Nikos Kaimakamis • On 08-12-2015 • AT 5:23 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

playstation-messages

H Sony παρουσίασε την εφαρμογή PlayStation Messages, η οποία επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ των gamers. 

H εφαρμογή PlayStation Messages μπορεί να τρέξει σε smartphones με λειτουργικό σύστημα iOS και Android, προκειμένου να μπορεί κανείς να επικοινωνεί με τους φίλους του καθώς παίζει στο PlayStation. Όλοι όσοι έχουν λογαριασμό στο PlayStation Network θα μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω της εφαρμογής με εύκολο και άμεσο τρόπο.

Μέχρι σήμερα ο μόνος τρόπος επικοινωνίας που είχαν οι παίκτες του PlayStation για επικοινωνία μέσω μηνυμάτων ήταν με τη χρήση της εφαρμογής PlayStation που υπήρχε για όλα τα κινητά, ή απευθείας μέσα από το interface της κονσόλας. Το PlayStation App δεν ήταν σχεδιασμένο αποκλειστικά και μόνο για την επικοινωνία των gamers, επομένως θεωρούνταν επιβεβλημένο να δημιουργηθεί μία νέα εφαρμογή αποκλειστικά για αυτό.

Η εφαρμογή υποστηρίζει τόσο την επικοινωνία μεταξύ δύο χρηστών, όσο και μεταξύ πολλών χρηστών μαζί, ενώ μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει και stickers. Όλοι οι χρήστες του PlayStation App θα μεταφερθούν αυτόματα στο PlayStation Messages, με μία λογική παρόμοια με αυτή που είχε ακολουθήσει και το Facebook όταν είχε παρουσιάσει τον Facebook Messenger.

H νέα εφαρμογή υπόσχεται μεγαλύτερη ταχύτητα και περισσότερες επιλογές στους χρήστες που θέλουν να παίζουν και να μιλούν ταυτόχρονα με τους φίλους τους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons