Ένας φορτιστής σημαίνει το τέλος της Nokia

by Nikos Kaimakamis • On 03-10-2014 • AT 4:19 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

microsoft portable power

H Nokia ως brand κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ αποσύρεται στο παρασκήνιο, μετά την παρουσίαση του power bank Microsoft Portable Power. 

Πρόκειται για μία φορητή αποθήκη ενέργειας για mobile συσκευές, ένα αξεσουάρ που θα διατίθεται σε τρία ζωντανά χρώματα (πορτοκαλί, πράσινο και λευκό), κατά τα σχεδιαστικά πρότυπα της σειράς Nokia Lumia και το οποίο για πρώτη φορά, αντί να γράφει Nokia πάνω στο πλαίσιό του, έχει το όνομα της Microsoft χαραγμένο.

Αναφορικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 6.000 mAh, με πάχος που δεν ξεπερνά τα 25,4 χιλιοστά και ζυγίζει 145 γραμμάρια. Μέσα σε τρεις ώρες φόρτισης έχει φτάσει στο 80% της χωρητικότητάς του, ενώ συνολικά για να φορτιστεί πλήρως απαιτεί 4 ώρες.

Η εμπορική του πορεία θα ξεκινήσει μέσα στον Οκτώβριο, σε τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 39 ευρώ. Η συσκευή έχει διεπαφή USB από την μία πλευρά και micro USB από την άλλη για τη φόρτιση όλων των συσκευών που το υποστηρίζουν.

Εκτός όμως, από τις τεχνολογικές του χάρες και τις λεπτομέρειες που το συνοδεύουν, κεντρίζει το ενδιαφέρον ως η πρώτη συσκευή που ανήκει ουσιαστικά στην κατηγορία των Lumia και δεν χρησιμοποιεί κανένα διακριτικό της Nokia, τόσο στη συσκευασία του όσο και στο όνομά του. Τέλος εποχής…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons