Έναρξη του Oracle OpenWorld

by George Polyzos • On 29-09-2014 • AT 12:04 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Oracle OpenWorld 1

Το Oracle OpenWorld 2014 άρχισε στις 28 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Οκτωβρίου 2014 στο Moscone Center του Σαν Φρανσίσκο, συγκεντρώνοντας τα πιο λαμπρά μυαλά και τις πιο καινοτόμες ιδέες.

Από τον τεράστιο όγκο των πληροφοριών μέχρι την ανοδική πορεία των τεχνολογιών για φορητές συσκευές και της επικοινωνίας μέσω κοινωνικών δικτύων, ο ρυθμός των αλλαγών στο εσωτερικό των οργανισμών είναι μεγαλύτερος από ποτέ άλλοτε. Παρέχοντας στις εταιρείες την επιχειρηματική ευφυΐα που χρειάζονται για να τιθασεύσουν τις ανατροπές που φέρνει η ψηφιακή εποχή και να δημιουργήσουν ευκαιρίες για τους οργανισμούς τους, το Oracle OpenWorld που ξεκίνησε χθες Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου προσφέρει εκπαίδευση και πληροφόρηση στους επικεφαλής των επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση που θα διαρκέσει έως τις 2 Οκτωβρίου και διοργανώνεται στο The Moscone Center στο Σαν Φρανσίσκο, συγκεντρώνει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα από το χώρο της τεχνολογίας, για να συζητήσουν τρόπους με τους οποίους οι επιχειρήσεις μπορούν να μειώσουν τα κόστη και την πολυπλοκότητα, ώστε να επιταχύνουν την καινοτομία και να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών τους. Το Oracle OpenWorld περιλαμβάνει πάνω από 2.700 εκπαιδευτικές ενότητες και προσελκύει περισσότερους από 60.000 συμμετέχοντες από ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Larry Ellison, Executive Chairman of the Board και Chief Technology Officer της Oracle, θα δώσει το έναυσμα για μια εβδομάδα γεμάτη με συζητήσεις με κορυφαία στελέχη της Oracle, όπως ο CEO Mark Hurd, οι Executive Vice Presidents Thomas Kurian και John Fowler και ο Chief Corporate Architect Edward Screven. Στη συζήτηση θα συμμετέχουν επίσης πελάτες της Oracle, όπως οι dunnhumby, Intel, P&G, Walgreens και Xerox, οι οποίοι θα μοιραστούν τα επιτυχημένα παραδείγματα των εταιρειών τους. Οι βασικές παρουσιάσεις του Oracle OpenWorld μεταδίδονται ζωντανά από τη διεύθυνση www.oracle.com/openworld.

Στελέχη και πελάτες της Oracle θα μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με την πορεία της τεχνολογίας, από το περιβάλλον cloud και την εμπειρία των πελατών, μέχρι τα μεγάλα σύνολα δεδομένων (big data) και τα engineered συστήματα, όλα όσα πρέπει να γνωρίζει η σύγχρονη επιχείρηση – σήμερα και στο μέλλον.

Oracle OpenWorld 2

Το συνέδριο αποτελεί τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη εκδήλωση με εκπαιδευτικές δραστηριότητες και δικτύωση για επαγγελματίες της τεχνολογίας, πελάτες και συνεργάτες της Oracle και θα περιλαμβάνει επίσης ενημέρωση για τη στρατηγική της Oracle και για τα σχέδια εξέλιξης των προϊόντων της.

Βοηθώντας τους πελάτες να αποκτήσουν τις κρίσιμες πληροφορίες που χρειάζονται για να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, το φετινό Oracle OpenWorld θα έχει εννέα «Κεντρικούς» παράλληλους τομείς που θα εστιάσουν στα εξής:

Μεγάλα σύνολα δεδομένων (Big Data)
Engineered συστήματα
Σχεδιασμός επιχειρησιακών πόρων (ERP)
Διαχείριση ανθρώπινου κεφαλαίου (HCM)
MySQL
Oracle PartnerNetwork (OPN)
Εμπειρία πελατών (CX) — για στελέχη marketing, διευθυντές εξυπηρέτησης πελατών και πωλήσεων, μέχρι διευθυντές κοινωνικής δικτύωσης και ηλεκτρονικού εμπορίου
Διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας (SCM)
Επιμέρους κλάδοι — από τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και το λιανικό εμπόριο, μέχρι τις τηλεπικοινωνίες και το δημόσιο τομέα

Παράλληλα με το Oracle OpenWorld θα πραγματοποιηθεί το JavaOne, το πιο περιεκτικό συνέδριο στον κόσμο για προγραμματιστές Java. Το συνέδριο συγκεντρώνει ειδικούς και οπαδούς της Java για μια εκπληκτική εβδομάδα με δραστηριότητες εκμάθησης και δικτύωσης, εστιασμένες αποκλειστικά σε οτιδήποτε αφορά τη Java. Το JavaOne διοργανώνεται μεταξύ 28 Σεπτεμβρίου και 2 Οκτωβρίου 2014 στο Hilton του Σαν Φρανσίσκο.

Η Tania Weidick, Vice President, Event Marketing, Oracle, δήλωσε: «Το Oracle OpenWorld 2014 θα δώσει στις κοινότητες των πελατών και των συνεργατών μας ευκαιρίες να διασυνδεθούν και να ενημερωθούν για στρατηγικές τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν την καινοτομία, την προσαρμοστικότητα και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεών τους. Η φετινή εκδήλωση είναι γεμάτη με ευκαιρίες για δικτύωση και ενημέρωση από τα πιο λαμπρά μυαλά και από πρόσωπα με ηγετικές θέσεις στους τομείς της τεχνολογίας. Από τις συνεδρίες μέχρι τις επιμέρους εκδηλώσεις, το συνέδριο υπόσχεται να αποτελέσει μία αξέχαστη εκδήλωση».

[Δ.Τ. Oracle]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons