Έναρξη εγγραφών για το Samsung Developer Conference

by George Polyzos • On 29-08-2014 • AT 9:15 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Samsung-factory

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για το δεύτερο Ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο San Francisco Moscone Center West, 11-13 Νοεμβρίου.

Εκεί θα αναδειχθούν οι ιδέες των προγραμματιστών για τη δημιουργία νέων εμπειριών μέσω των έξυπνων συσκευών της Samsung. Τοφετινό Samsung Developer Conference θαέχειθέμα «Connected Living. Connecting Developers» και θα εστιάσει σε νέες κατηγορίες όπως τα wearables, το Internet of Things και ο κλάδος της Υγείας.

Πιο αναλυτικά, στο συνέδριο θα συζητηθούν οι δυνητικές ευκαιρίες για ενσωμάτωση περιεχομένου και υπηρεσιών στο πλήθος συσκευών της Samsung, όπως τα Galaxy smartphones, τα Gear, οι «έξυπνες» τηλεοράσεις και οικιακές συσκευές, ενώ θα συζητηθούν και επιπλέον θεματικές ενότητες, όπως οι συσκευές που φοριούνται (wearables), το Internet of Things (IoT), τα Έξυπνα Σπίτια και ο κλάδος της Υγείας. Επιπλέον, θα συζητηθούν οι ευκαιρίες στον τομέα των Επιχειρήσεων, καθώς και το gaming.

SamsungDeveloperConference2014

Το τριήμερο συνέδριο θα έχει εννέα κατηγορίες και περισσότερα από 85 τεχνικά και επιχειρηματικά sessions, καθώς και ομιλίες, workshops, επιδείξεις και δυνατότητες δικτύωσης με έμπειρους εκπροσώπους της βιομηχανίας διεθνώς. Επίσης, θα ανακοινωθούν νέα προϊόντα για τους προγραμματιστές, συμπεριλαμβανομένων development kits και εργαλείων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, παρακαλούμε επισκεφθείτε το: http://samsungdevcon.com.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons