Ένα χρόνο δωρεάν πρόσβαση στο Netflix προσφέρει η Wind

by George Polyzos • On 20-09-2018 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Ένα χρόνο δωρεάν πρόσβαση στο Netflix προσφέρει η Wind με κάθε νέα συνδρομή Wind Vision. Η προσφορά ισχύει για πελάτες με σύνδεση σταθερής & Internet Wind Fiber (50, 100 & 200 Mbps) και για αιτήσεις που θα υποβληθούν μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου.

Πιο αναλυτικά, επιλέγοντας ένα από τα δύο διαθέσιμα πακέτα:

Family Pack στα 9,90 Ευρώ
Full Pack στα 24,90 Ευρώ (περιεχόμενο του Family Pack μαζί με το αθλητικό περιεχόμενο από τα 6 κανάλια Novasports)

οι συνδρομητές -εκτός από την εμπειρία θέασης των συνδρομητικών καναλιών μαζί με τις αμέτρητες δυνατότητες του αποκωδικοποιητή της Wind Vision- αποκτούν πρόσβαση στο Netflix, την πλατφόρμα που έχει ανατρέψει τις τηλεοπτικές συνήθειες του κοινού.

Έτσι με 12 μήνες δώρο Netflix μπορούν να απολαύσουν γνωστές αλλά και πρωτότυπες σειρές και ταινίες μυστηρίου, επιστημονικής φαντασίας, περιπέτειας που έχει το Netflix όπως Narcos, Ozarc, Αθώοι, Stranger Things, Σιδερένια Γροθιά της Marvel Σεζόν 2, Μπότζακ Χόρσμαν Σεζόν 5, Βερσαλλίες, Οι Τηλεφωνήτριες Σεζόν 3, Άτυπος Σεζόν 2 και αμέτρητες άλλες.

Και για όσους διαθέτουν σύνδεση ADSL (Wind Double Play) η Wind προσφέρει 3 μήνες δώρο Netflix ενεργοποιώντας την Wind Vision.

Ο καλύτερος τρόπος να βλέπεις Netflix είναι μέσα από την Wind Vision. Περισσότερες πληροφορίες στα καταστήματα Wind σε όλη την Ελλάδα ή το www.wind.gr.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons