Ένα… world party για τα Windows 10

by Nikos Kaimakamis • On 14-07-2015 • AT 12:15 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

windows-10 wallpaper

H Microsoft ποντάρει πολύ στο επερχόμενο λειτουργικό Windows 10 και ετοιμάζει σειρά εκδηλώσεων για να γιορτάσει την έναρξη διάθεσης του στην αγορά. 

Από τις 29 Ιουλίου και μετά αναμένεται να γίνει μία γιορτή σε παγκόσμιο επίπεδο για τον ερχομό των Windows 10, με τα Microsoft Stores στον Καναδά να οργανώνουν launch parties με επίδειξη των δυνατοτήτων του νέου λειτουργικού συστήματος στο κοινό. Μαζί με την επίδειξη, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει δώρα και να λάβει μέρος σε διαγωνισμούς.

Σε 13 πόλεις του κόσμου (Σίδνεϊ, Τόκιο, Σιγκαπούρη, Πεκίνο, Νέο Δελχί, Ντουμπάι, Ναϊρόμπι, Βερολίνο, Γιοχάνεσμπουργκ, Μαδρίτη, Λονδίνο, Σάο Πάολο και Νέα Υόρκη), θα διοργανωθούν πιο μεγάλες εκδηλώσεις και περισσότερο εντυπωσιακά parties. Οι εργαζόμενοι της Microsoft θα πάρουν άδεια εκείνη την ημέρα για να εκτελέσουν εθελοντικές εργασίες στις τοπικές κοινωνίες τους.

Το φιλανθρωπικό έργο της Microsoft θα τονιστεί με την αφορμή της παρουσίασης των Windows 10 με διάφορους τρόπους. Αρχικά, στο πλαίσιο του Microsoft Upgrade Your World, η εταιρεία θα δωρίσει 10 εκατομμύρια δολάρια σε 10 διαφορετικές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Τον Σεπτέμβριο, θα ζητηθεί από τους χρήστες του Windows 10 να επιλέξουν 10 διαφορετικές φιλανθρωπικές ενέργειες σε Αυστραλία, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ιαπωνία, Κένυα, Μεξικό, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ.

Το νέο λειτουργικό σύστημα θα είναι αρχικά διαθέσιμο στους 5 εκατομμύρια beta testers και μετά στο ευρύτερο κοινό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons