Ένα Windows Phone για selfies

by Nikos Kaimakamis • On 11-08-2014 • AT 10:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

lumia-730-leak

Ο καλύτερος τρόπος να γίνει η διαρροή για ένα νέο WIndows Phone smartphone που θα ανήκει στην οικογένεια Lumia και θα δίνει έμφαση στις selfies είναι να εμφανιστεί μία δική του selfie στο Διαδίκτυο…

Το Nokia Lumia 730, όπως φέρεται να είναι η ονομασία του νέου μοντέλου και προφανώς θα έρθει να αντικαταστήσει το 720, έγινε αντικείμενο συζήτησης και έντονης φημολογίας όταν ο Stephen Elop, αποκάλυψε την ύπαρξή του σε ένα συμβούλιο της εταιρείας, μιλώντας για αυτό με την κωδική ονομασία Superman.

O λόγος που αυτό το smartphone θεωρείται… selfie phone είναι η φημολογούμενη ύπαρξη μίας εμπρόσθιας κάμερας με αισθητήρα 5 Megapixels, στοιχείο που θα βοηθήσει τον κάτοχό του να τραβά ανενόχλητος πορτρέτα υψηλής ανάλυσης. Άλλες πληροφορίες για τη συσκευή κάνουν λόγο για ένα μοντέλο με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1,2GHz, με 1GB RAM, εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 8 GB, οθόνη διαγωνίου 4,7 ιντσών, με ανάλυση 720p και μπαταρία χωρητικότητας 2000 mAh, ενώ η κάμερα στο πίσω μέρος λέγεται ότι θα έχει αισθητήρα 6,5 Megapixels. Θα ανήκει στην mid range κατηγορία, δηλαδή.

Στις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει είναι εμφανές ότι η συσκευή τρέχει λογισμικό Lumia Debian Red, κάτι που εκτιμάται ότι θα είναι το επόμενο update για τα Windows Phone κινητά της Nokia, χωρίς όμως να γίνεται σαφές τι θα περιλαμβάνει, ή πότε θα είναι διαθέσιμο, κατ’ επέκταση, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε θα είναι έτοιμο για κυκλοφορία το Windows selfie smartphone της Nokia.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons