Ένα Windows 10 PC που χωρά στην τσέπη

by Nikos Kaimakamis • On 13-11-2016 • AT 10:54 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

ockel-sirius-a

Το Sirius A είναι μία ολλανδική σπουδή για το πώς μπορεί να χωρέσει ένα πλήρως λειτουργικό Windows 10 PC στην τσέπη. 

H ολλανδική εταιρεία που κατασκευάζει το Sirius A είναι η Ockel και επιδιώκει να ξεκινήσει να διαθέτει το Windows 10 PC της από τον Μάιο του 2017 και έπειτα. Αρχικά, θα προσπαθήσει να αντλήσει ένα μέρος των κεφαλαίων που απαιτούνται για την μαζική παραγωγή του Sirius A μέσα από την αντίστοιχη καμπάνια στο Indiegogo.

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Ockel Sirius A, υπάρχει ενσωματωμένη μία οθόνη διαγωνίου 6 ιντσών, με ανάλυση Full HD, ενώ υπάρχει εσωτερική μνήμη 64 GB, η οποία μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση καρτών microSD. H μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3000 mAh, ενώ ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην συνδεσιμότητα της συσκευής, με δύο θύρες USB 3.0, μία θύρα USB Type C, έξοδο HDMI και DisplayPort.

O επεξεργαστής στο εσωτερικό του είναι ένας Intel Atom με τέσσερις πυρήνες, ενώ η μνήμη RAM είναι στα 4 GB. Το λειτουργικό σύστημα είναι Windows 10 Home στα 64 Bit. Υπάρχει συνδεσιμότητα Wi-Fi και Bluetooth. Το αλουμινένιο πλαίσιό του έχει διαστάσεις 85×150 χιλιοστά, με την πλευρά των θυρών USB να έχει πάχος 20 χιλιοστών, ενώ η άλλη πλευρά έχει πάχος 6 χιλιοστών.

Σύμφωνα με το ZD Net, η τιμή στην οποία θα διατεθεί στην αγορά το λιλιπούτειο αυτό Windows 10 PC τσέπης, θα είναι τα 699 δολάρια στις ΗΠΑ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons