Ένα smartphone χωρίς πλαίσιο

by Nikos Kaimakamis • On 18-08-2014 • AT 1:41 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

sharp_aquos_crystal

Το Sharp Aquos Crystal είναι ένα smartphone που ξεχωρίζει από το γεγονός ότι δεν διαθέτει πλαίσιο και η οθόνη καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος από το μέγεθός του.

Το smartphone αυτό θα είναι διαθέσιμο λίαν συντόμως από το δίκτυο της Sprint, σύμφωνα με το PhoneArena, ενώ ακολουθεί τις επιταγές του σχεδιασμού EDGEST της Sharp. Ουσιαστικά, έχει μόνο virtual πλήκτρα στο κάτω μέρος της συσκευής, με όλο το υπολοιπο μέρος του τηλεφώνου να το καταλαμβάνει η οθόνη.

Με το σχεδιασμό αυτό έχει γίνει εφικτό να χωρέσει μία οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών σε ένα σώμα που θα ταίριαζε σε ένα μοντέλο με οθόνη 4,5 ιντσών. Αναλυτικότερα, οι διαστάσεις της συσκευής είναι 131 mm σε ύψος και τα 67 mm σε πάχος. Η οθόνη των 5 ιντσών έχει ανάλυση 720p, είναι 4G και έχει έναν τετραπύρηνο Snapdragon 400 στα 1,2 GHz στη θέση του επεξεργαστή. Η μνήμη RAM είναι 1,5 GB, με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 8GB, λειτουργικό σύστημα Android 4.4.2, ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2040 mAh. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Sharp εξοπλίζει το μοντέλο της με λογισμικό ρύθμισης ήχου από την Harman Kardon.

Οι τεχνολογικές του χάρες το θέτουν στην κατηγορία mid range, ενώ αναμένεται να το δούμε για πρώτη φορά στην παρουσίαση στη Νέα Υόρκη που είναι προγραμματισμένο για τις 19 Αυγούστου.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons