Ένα πιο προσιτό Samsung Gear VR

by Nikos Kaimakamis • On 25-09-2015 • AT 11:10 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

 

 

samsung-gear-vr-consumer

H Samsung σε συνεργασία με την Oculus προχωρούν σε μια μείωση της τιμής διάθεσης του Gear VR στις ΗΠΑ, καθώς θα μπορεί να το αποκτήσει κανείς με 99 δολάρια. 

Η τιμή αυτή του Samsung Gear VR το καθιστά πολύ προσιτό στο ευρύ κοινό, σηματοδοτώντας έτσι την εποχή που η εικονική πραγματικότητα γίνεται πλέον ένα μαζικό φαινόμενο. Το Samsung Gear VR των 99 δολαρίων θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία τον Νοέμβριο στις ΗΠΑ. Το κράνος αυτό θα είναι συμβατό με τα Samsung Galaxy S6, S6 Edge, Galaxy Note 5 και Galaxy S6 Edge Plus.

Το βάρος του Samsung Gear VR είναι στα 310 γραμμάρια και μπορεί να συνδεθεί με το κάθε smartphone μέσω σύνδεσης microUSB. To Gear VR της Samsung θα είναι αργότερα διαθέσιμο και στην υπόλοιπη παγκόσμια αγορά, αλλά δεν είναι σαφές εάν θα το δούμε να κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και σε ποια τιμή. Μένει να το δούμε αυτό στο κοντινό μέλλον.

Εκτός από την μειωμένη τιμή του Samsung Gear VR, η κορεάτικη εταιρεία σημειώνει ότι η εμπορική έκδοση του κράνους θα είναι ελαφρύτερη από το Innovator Edition με τις διαστάσεις του να είναι 201.9×116.4×92.6 χιλιοστά σε λευκό χρώμα του πάγου. Η Samsung ανακοίνωσε και μια σειρά από εφαρμογές που θα μπορούν να τρέχουν στην virtual reality πλατφόρμα της, όπως είναι κάποιοι τίτλοι gaming και εδώ αναφέρεται το Minecraft, ή τηλεοπτικό περιεχόμενο από πηγές όπως είναι τα Netflix, Lionsgate, Hulu και 20th Century Fox.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons