Ένα μικρό σκάνδαλο για την οθόνη του iPhone 6

by Nikos Kaimakamis • On 20-11-2014 • AT 5:56 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

 

iPhone-6-iPhone-6-Plus-Photos

Πριν την κυκλοφορία του iPhone 6 έντονη ήταν η φημολογία που ήθελε το νέο smartphone της Apple να ενσωματώνει κρύσταλλο ζαφειριού για την αυξημένη προστασία της οθόνης του. Αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ πράξη. 

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Wall Street Journal, η GT Advanced, η εταιρεία που θα αναλάμβανε να παράξει το μπροστινό πάνελ τέθηκε σε καθεστώς προστασίας από την χρεοκοπία τον Οκτώβριο, ενώ η Apple προσπαθούσε να κρατήσει μυστικό το τι ακριβώς είχε συμβεί με το θέμα. Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η Wall Street Journal, η Apple ήθελε διακαώς να ρίξει το κόστος, ενώ ταυτόχρονα ο προμηθευτής της δεν μπορούσε να ανταποκριθεί καθόλου στη ζήτηση.

Ένα από τα εντυπωσιακά στοιχεία της υπόθεσης είναι ότι οι ειδικοί θάλαμοι ανάπτυξης του κρυστάλλου ζαφειριού ήταν τόσο κατεστραμμένοι που δεν ήταν εφικτό να χρησιμοποιηθεί το υλικό που είχε παραχθεί εκεί. Παρόλα αυτά, η GT Advanced συνέχιζε να υπόσχεται στην Apple ότι θα της παραδώσει το τελικό προϊόν, πράγμα που αποδείχθηκε αναληθές.

sapphire-screen2

Τα λάθη ήταν πολλά και σε ορισμένες περιπτώσεις κωμικοτραγικά, με αναφορές για εργαζόμενους που δεν είχαν τι να κάνουν, θαλάμους κρυστάλλων ζαφειριού σε άριστη κατάσταση που την τελευταία στιγμή δεν κατέληξαν στην ανακύκλωση, αλλαγές στη σχεδίαση της παραγωγής την τελευταία στιγμή και άλλα. Το αποτέλεσμα ήταν να μην είναι εφικτό να εξοπλιστεί το iPhone 6 με τα όσα υποσχόταν η εταιρεία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εάν δεν έχει σαφάιρ κρύσταλ δεν είναι καλό.
    Θα πάω να αγοράσω ένα Σάμσανγκ.

Top

Show Buttons
Hide Buttons