Ένα laptop της MSI με συνοδευτικό GamingDock

by Nikos Kaimakamis • On 12-09-2014 • AT 12:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

msi gamedock

H MSI παρουσίασε το GS30 Shadow, το οποίο απευθύνεται στους gamers, το οποίο και έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με το GamingDock για να ενισχύσει την εμπειρία του παιχνιδιού. 

Το laptop είναι ελαφρύ και συμπαγές σε εξωτερικές διαστάσεις με μία οθόνη διαγωνίου 13,3 ιντσών σε εντυπωσιακή ανάλυση 2560 x 1440 pixels. Το laptop είναι ισχυρό και στο εσωτερικό του, καθώς υπάρχει επιλογή σε ξεχωριστές κάρτες γραφικών της AMD και NVIDIA, ενώ ο επεξεργαστής του είναι ο Intel Core i7 Hasswell με γραφικά Iris Pro.

Το laptop έχει μνήμη RAM 16 GB, δύο δίσκους SSD, όλες τις επιλογές συνδεσιμότητας και webcam. Στην πρώτη ανάγνωσή τους αυτά τα χαρακτηριστικά, όμως, δεν είναι ικανά να κάνουν το laptop της MSI να ανήκει στην κατηγορία gaming.

Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η δυνατότητά του να συνδέεται με το GamingDock, ένα ιδιαίτερο gadget που προσφέρει στον χρήστη τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί όποια κάρτα γραφικών επιθυμεί. Υπάρχει μία θέση PCI-e, έξοδοι DVI και HDMI, καθώς και βύσματα ήχου. Το GamingDock είναι αρκετά ογκώδες και βαρύ, αλλά η MSI θεωρεί ότι είναι κάτι που έχετε στο σπίτι για να παίζετε άνετα, ενώ το laptop μπορείτε να το έχετε διαρκώς μαζί σας.

Πρόκειται για μία διαφορετική και ενδιαφέρουσα υλοποίηση της ιδέας του gaming παντού από την MSI.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons