Ένα κυρτό soundbar για την καμπύλη τηλεόραση

by Nikos Kaimakamis • On 01-09-2014 • AT 4:40 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Curved-Soundbar

Η τεχνολογία του home entertainment βάζει τις καμπύλες στο σαλόνι μας με τη Samsung να παρουσιάζει το απαραίτητο συμπλήρωμα για τις curved τηλεοράσεις της, που δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο πέρα από ένα curved soundbar. 

H Samsung δηλώνει ότι το νέο της προϊόν ταιριάζει απόλυτα με τα μοντέλα των 55 και 65 ιντσών και έχει επένδυση αλουμινίου για να δείχνει ακόμα πιο μοντέρνο. Προσφέρει ήχο 8,1 surround με πλευρικά ηχεία για να δίνει ακόμα πιο έντονο αίσθημα εμβύθισης στον θεατή.

Το σύστημα θα μπορεί να μπει κάτω από μία καμπύλη τηλεόραση, ή να στερεωθεί στον τοίχο. Το Curved Soundbar θα είναι εφικτό να το χειριστεί κανείς μέσω της τεχνολογίας TV SoundConnect με ασύρματο τρόπο.

Το Curved Soundbar της Samsung θα κάνει και αυτό την εμφάνισή του στην έκθεση IFA 2014 στο Βερολίνο, ενώ η κορεάτικη εταιρεία δεν έχει δώσει καμία πληροφορία αναφορικά με το πότε θα ξεκινήσει η διάθεσή του στην αγορά, ούτε αναφορικά με την τιμή με την οποία θα το διαθέσει.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι αποτελεί μία ενδιαφέρουσα προσθήκη στην γκάμα της, το οποίο δείχνει ότι οι καμπύλες τηλεοράσεις δεν είναι μία παροδική επιλογή του marketing, αλλά έχουν έρθει για να μείνουν.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons