Ένα… Kangaroo με Windows 10 στην τσέπη σας

by Nikos Kaimakamis • On 27-10-2015 • AT 12:18 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

 

kangaroo

Το Kangaroo είναι ένα PC τσέπης, το οποίο έχει λειτουργικό σύστημα Windows 10 και δεν αναμένεται να κοστίζει περισσότερο από 99 δολάρια. 

Το Kangaroo έχει το σχήμα και το βάρος ενός smartphone, αλλά στο εσωτερικό του μπορεί να βρει κανείς έναν επεξεργαστή Intel Cherrytrail, ο οποίος είναι χρονισμένος στα 2.24 GHz, με μνήμη RAM στα 2 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος φτάνει στα 32 GB.

kangaroo_01

To Kangaroo έχει ενσωματωμένη θύρα HDMI, για να μπορεί να συνδεθεί με την τηλεόρασή σας, ενώ με τη χρήση καρτών microSDXC o εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 128 GB.

kangaro woman-and-man-tv

Με το Kangaroo μπορούν να συνδεθούν και περιφερειακές συσκευές μέσω δύο θυρών USB, ενώ περιλαμβάνεται και ένα καλώδιο για τη σύνδεση με το ρεύμα. Το Kangaroo ζυγίζει μόλις 200 γραμμάρια, ενώ οι διαστάσεις του είναι 124×80,5×12,9 χιλιοστά. Υπάρχει, φυσικά, και ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία προσφέρει αυτονομία 4 ωρών περίπου.

kangaroo_mobile_desktop

Το λειτουργικό του σύστημα είναι Windows 10 Home Edition, ενώ υποστηρίζονται όλες οι μορφές ασύρματης συνδεσιμότητας. Ουσιαστικά, το Kangaroo είναι ένας plug and play φορητός υπολογιστής, ο οποίος ανοίγει μία ολόκληρη κατηγορία από μόνος του και μάλιστα σε τιμή που είναι πιο προσιτή από τα Computing sticks που έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς σε μορφή dongle.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons