Ένα HP All In One με κυρτή οθόνη 34 ιντσών

by Nikos Kaimakamis • On 08-10-2015 • AT 8:49 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

hp all in one 34

Η HP έχει ήδη παρουσιάσει μία οθόνη 34 ιντσών για χρήση με υπολογιστές, αλλά η τελευταία της πρόταση αφορά σε ένα All In One με κυρτή οθόνη αυτής της διάστασης. 

Πρόκειται για το εικονιζόμενο νέο μοντέλο HP Envy Curved All In One, το οποίο είναι εμφανές ότι θέλει να τα βάλει με τον iMac με την οθόνη 27 ιντσών, Retina 5K. Το ομολογουμένως εντυπωσιακό μηχάνημα της HP καλύπτει αρκετά μεγάλο μέρος της επιφάνειας εργασίας σας, ενώ είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Core i5. H μνήμη RAM είναι στα 16 GB. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι στα 2 ΤΒ. Το All In One της HP προσφέρει και καλές επιδόσεις για αρκετές εφαρμογές, μιας και είναι εξοπλισμένο με μία ξεχωριστή κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 960A.

Είναι περιττό να αναφερθεί ότι το HP Envy All In One έχει ως λειτουργικό σύστημα τα Windows 10 προεγκατεστημένα. Το γιγάντιο μοντέλο θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμο από τις 8 Νοεμβρίου και έπειτα, σύμφωνα με το Wired, ενώ η ενδεικτική τιμή του θα είναι στα 1799 δολάρια στις ΗΠΑ για το βασικό μοντέλο, ενώ θα μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με την διαμόρφωση και τον τεχνολογικό εξοπλισμό του.

Από όποια πλευρά και αν το δει κανείς πάντως, το All In One της HP παραμένει αρκούντως εντυπωσιακό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons