Ένα εύκαμπτο smartphone φέρεται να ετοιμάζει η Xiaomi

by Nikos Kaimakamis • On 17-10-2016 • AT 12:59 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Xiaomi-Mi-5

H Xiaomi φαίνεται πως ενδιαφέρεται να παρουσιάσει ένα εύκαμπτο smartphone, όπως φαίνεται από φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει online. 

Τα εύκαμπτα smartphones φαίνεται πως είναι υψηλά στη λίστα ενδιαφέροντος των κατασκευαστών, σύμφωνα με το Slashgear, ενώ δεν αποκλείεται να αποτελέσουν και ένα πρόσφορο πεδίο ανταγωνισμού στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

xiaomi-bendable

Η Xiaomi δεν θα μπορούσε να λείπει από τη νέα κατηγορία συσκευών που φαίνεται να δημιουργείται και όλα δείχνουν ότι εργάζεται πάνω σε ένα αντίστοιχο πρωτότυπο. Το εντυπωσιακό στις φωτογραφίες της Xiaomi που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο είναι ότι το smartphone που ετοιμάζει μοιάζει να μπορεί να κάμψει το πλαίσιο του προς όλες τις κατευθύνσεις και σε μεγάλο βαθμό.

xiaomi-bendable-b

Τα σκληρά υλικά του πλαισίου ενός smartphone, τα εσωτερικά μέρη του hardware αποτελούν πρόκληση για όποιον θέλει να κατασκευάσει ένα εύκαμπτο smartphone, ενώ στις φωτογραφίες από το πρωτότυπο της Xiaomi φαίνεται ότι τέτοια ζητήματα έχουν λυθεί.

Είναι, βέβαια, εξαιρετικά επισφαλές να βασιστεί κανείς αποκλειστικά και μόνο στις διαδικτυακές διαρροές για να μπορέσει να βγάλει συμπεράσματα, αλλά φαίνεται ότι η Xiaomi δεν θέλει να αφήσει καμία κατηγορία τεχνολογίας στην οποία να μην έχει παρουσία. Μένει να δούμε τι… εύκαμπτες εκπλήξεις επιφυλάσσει για το μέλλον…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons