Ένα εκατ. χρήστες Windows 10 preview

by Nikos Kaimakamis • On 14-10-2014 • AT 11:32 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

windows_product_family

H δοκιμαστική χρήση του λειτουργικού συστήματος Windows 10 preview από την Microsoft τα πηγαίνει πολύ καλά, δεδομένου ότι στο πρόγραμμα συμμετέχουν ήδη 1 εκατομμύριο χρήστες. 

Τα καλά νέα για τη Microsoft έσπευσε να ανακοινώσει ο ίδιος ο Joe Belfiore, επικεφαλής του τμήματος Windows της εταιρείας, σε post στο επίσημο blog των Windows. Εκεί σημειώνεται ότι 1 εκατομμύριο εγγραφές σημειώθηκαν στο Windows Insider Program. Ήδη έχουν σταλεί 200.000 σχόλια ως feedback από την χρήση του προγράμματος.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι το 64% των χρηστών χρησιμοποιούν το Windows 10 preview σε πραγματικά PC και μόνο το 36% των χρηστών το εγκαθιστούν σε ένα Virtual Machine. Η πλειοψηφία των χρηστών εκκινούν 7 εφαρμογές την ημέρα και αρκετοί εκκινούν 26 εφαρμογές την ημέρα. Ενδιαφέροντα στατιστικά…

Το στοιχείο στο οποίο αξίζει περισσότερο να σταθεί κανείς είναι εκείνο που αναφέρεται στο ότι η πλειοψηφία των χρηστών επιλέγει να εγκαταστήσει το Windows 10 preview στον κύριο υπολογιστή τους. Αυτό δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι οι χρήστες που θέλουν να δουν πώς θα είναι το νέο λειτουργικό σύστημα στον βασικό ηλεκτρονικό τους υπολογιστή, στοιχείο που σημαίνει ότι ενδιαφέρονται να περάσουν στην Windows 10 εποχή, κάτι που δεν κατάφεραν να κάνουν τα Windows 8.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons