Ένα δισεκατομμύριο χρήστες στο Gmail

by Nikos Kaimakamis • On 02-02-2016 • AT 11:37 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

google-search-engine

Μεγάλο είναι το πλήθος των χρηστών του Gmail, καθώς η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει πλέον ένα δισεκατομμύριο χρήστες κάθε μήνα. 

Οι μηνιαίοι χρήστες του Gmail τον Μάιο του 2015 ήταν 900 εκατομμύρια, ενώ πλέον, με σχεδόν πανηγυρικό τρόπο, το Gmail ανακοινώνει ότι αγγίζει το ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίου χρηστών. Η υπηρεσία της Google αυξάνει με σταθερό ρυθμό τους χρήστες της, αλλά και τις δυνατότητές της, καθώς προσθέτει ολοένα και περισσότερα χαρακτηριστικά για τον τελικό χρήστη, με πιο σημαντικό από όλα το Inbox by Gmail που φιλοδοξεί να γίνει ένας πλήρης ψηφιακός βοηθός, αντλώντας στοιχεία από την καθημερινή ηλεκτρονική αλληλογραφία.

Το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου χρηστών ξεπέρασε και το WhatsApp, στοιχείο που δείχνει ότι οι web υπηρεσίες βρίσκονται σε σταθερή άνοδο, ειδικά εάν συνδυάσει κανείς την αύξηση των χρηστών με την άνοδο των mobile συσκευών. Αυτή είναι η έβδομη κατά σειρά υπηρεσία της Google που αγγίζει το ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίων χρηστών με την πρώτη από όλες να είναι το Search και ακολουθούν κατά σειρά τα Chrome, Android, Google Play, Maps και YouTube.

Ένα άλλο στατιστικό που έδωσε η Google για το Gmail είναι ότι οι αυτοματοποιημένες απαντήσεις σε emails αντιστοιχούν περίπου σε ποσοστό 10% των απαντήσεων που γίνονται μέσα από τις mobile εφαρμογές του Gmail.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons