Ένα δισεκατομμύριο χρήστες κάνουν login στο Facebook την ημέρα

by Nikos Kaimakamis • On 05-11-2015 • AT 11:05 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

facebook-smartphone

H πορεία του πλέον δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου του κόσμου παραμένει ανοδική, καθώς ανακοίνωσε ότι ένα δισεκατομμύριο χρήστες κάνουν login κάθε ημέρα. 

Το αξιοσημείωτο στοιχείο είναι ότι από το 1 δισεκατομμύριο χρηστών αυτών, τα 894 εκατομμύρια επιλέγουν μία mobile συσκευή για να μπουν στο Facebook. Ο συνολικός πληθυσμός του Facebook φτάνει πλέον τα 1,55 δισεκατομμύρια.

Σε απόλυτα νούμερα, το Facebook είδε μία αύξηση των μελών του σε ποσοστό 14% σε σχέση με πέρυσι, ενώ οι mobile χρήστες αυξήθηκαν κατά 23%. Το mobile είναι σοβαρό κομμάτι της επιχείρησης του Facebook, αφού το 78% των διαφημιστικών εσόδων του προέρχεται από τις φορητές συσκευές.

Όπως σημείωσαν τα στελέχη του Facebook κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων του δικτύου για το τρίτο τρίμηνο του 2015, ένας μέσος ενήλικος ξοδεύει αρκετά λεπτά της ημέρας κοιτώντας σε μια οθόνη, η οποία τις περισσότερες φορές δείχνει το News feed και άλλα στοιχεία του Facebook. To Facebook δεν σκοπεύει, παρόλα αυτά να μείνει στάσιμο και ήδη ετοιμάζεται για την παρουσίαση της νέας του εφαρμογής ενημέρωσης.

Οι πληροφορίες στο Διαδίκτυο θέλουν την εφαρμογή αυτή να ονομάζεται Notify και εκτιμάται ότι θα κάνει την εμφάνισή της την ερχόμενη εβδομάδα. Το περιεχόμενο θα προέρχεται από διάφορες πηγές ενημέρωσης, όπως είναι οι Vogue, Washigton Post, CBS και άλλες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons