Ένα διαφορετικό Windows 10 smartphone

by Nikos Kaimakamis • On 04-12-2015 • AT 11:20 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

nuans neo 01

Ένα ενδιαφέρον σχεδιαστικά Windows 10 Mobile smartphone έρχεται από την ιαπωνική αγορά, στο οποίο δεν έγινε προσπάθεια να μειωθεί το πάχος. 

Το NuAns Neo έχει πάχος 11,3 χιλιοστών, ενώ τα υλικά κατασκευής του είναι το ξύλο και το σουέντ, με διαφορετικές επιλογές στα καλύμματα. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 5 ιντσών, με ανάλυση 720p, ενώ ο επεξεργαστής του είναι ένας Qualcomm Snapdragon 617 και συνοδεύεται από μνήμη RAM 2 GB. Στο πίσω μέρος υπάρχει μία κάμερα 13 Megapixel, ενώ υποστηρίζεται και η συνδεσιμότητα USB Type C.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι τα 3350 mAh, στοιχείο που σημαίνει ότι θα έχει πολύ καλή αυτονομία. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο σε τιμές που αντιστοιχούν σε 324 δολάρια ΗΠΑ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η θήκη του που πωλείται ξεχωριστά και μπορεί να είναι κατασκευασμένη από όμορφα υλικά, όπως είναι το δέρμα.

nuans neo 02

Από την ιαπωνική αγορά έρχονται ακόμη δύο πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις με λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 10. Το ένα είναι το entry level Κatana 01 από την Freestyle, το οποίο θα διατίθεται σε τιμή 104 δολαρίων στην τοπική αγορά, ενώ το άλλο θα είναι το Yamada Denki EveryPhone, το οποίο έχει πάχος που δεν ξεπερνά τα 6,9 χιλιοστά, στοιχείο που το καθιστά το πιο λεπτό Windows 10 Mobile smartphone που έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons