Ένα BlackBerry ελεύθερο από βακτήρια

by Nikos Kaimakamis • On 26-06-2015 • AT 1:06 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

blackberry_q10_home_screen

Ένα ειδικό BlackBerry φέρεται να ετοιμάζει η καναδική εταιρεία με σκοπό να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια ακόμα και σε νοσοκομεία, σε χώρους όπου η απολύμανση είναι το παν.

Σύμφωνα με το Mashable ένα μέσο smartphone έχει πάνω του περισσότερα από 25.000 μικρόβια ανά τετραγωνική ίντσα. Η BlackBerry, στο πλαίσιο της επίσκεψης του CEO της εταιρείας John Chen σε ένα νοσοκομείο του Toronto, ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε συνεργασία με τη ThoughtWire και την Cisco Systems, με σκοπό να δημιουργήσει ένα καθαρό σύστημα ειδοποιήσεων και επικοινωνίας.

Αυτό σημαίνει ότι το ιατρικό προσωπικό θα μπορούσε να έχει το δικό της ασφαλές από βακτήρια και μικροοργανισμούς BlackBerry smartphone.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Journal of Applied Microbiology, το 20% με 30% των βακτηρίων που υπάρχουν στην επιφάνεια ενός smartphone μεταφέρονται στο σώμα μέσω του δαχτύλου. Η BlackBerry δεν έχει ξεκινήσει ακόμα την κατασκευή του ειδικού αυτού smartphone, αλλά δεν αποκλείεται να ξεκινήσει να το κάνει στο άμεσο μέλλον.

Σύμφωνα με το Digital Trends, ακόμα και το σκούπισμα της οθόνης αφής με ενα αντιβακτηριακό μαντηλάκι, δεν φαίνεται να είναι ικανοποιητικό μέτρο για την απαλλαγή από όλα τα μικρόβια στην επιφάνειά του, στοιχείο που είναι ακόμα πιο σημαντικό για όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τον χώρο της υγείας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons