Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση των νέων Samsung Galaxy S7 και S7 edge

by George Polyzos • On 11-03-2016 • AT 12:28 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Galaxy-S7

Τα νέα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge της Samsung ανακοινώθηκαν στα πλαίσια του πρόσφατου Mobile World Congress και από σήμερα ξεκίνησε η παγκόσμια εμπορική τους διάθεση.

Όσοι είχαν προ-πραγγείλει τις συσκευές τους από τις 22 Φεβρουαρίου και έπειτα είχαν την ευκαιρία να τις παραλάβουν κατευθείαν στο σπίτι, ενώ απέκτησαν και το Gear VR, το συμβατό κράνος εικονικής πραγματικότητας της Samsung. Στην Ελλάδα οι συσκευές είναι διαθέσιμες στην έκδοση των 32GB και σε χρώματα μαύρο, χρυσό και λευκό.

Σύμφωνα με το Reuters, η κορεατική εταιρεία θεωρεί ότι οι προ-παραγγελίες των φετινών ναυαρχίδων της κινήθηκαν σε υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με πέρυσι. Η δήλωση έγινε από τον συν-διευθύνοντα σύμβουλο J.K. Shin , χωρίς ωστόσο να δίνονται και επίσημα στοιχεία που να υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη θέση.

Ήδη από χθες η Samsung έχει δηλώσει ότι αναμένει καλύτερη εμπορική πορεία για τα μοντέλα της σειράς S7 σε σχέση με την περυσινή σειρά S6. Ανάλογη είναι η εικόνα που έχει διαμορφωθεί και στην ελληνική αγορά, με τις προ-παραγγελίες να είναι υψηλότερες σε σχέση με πέρυσι και μάλιστα με το S7 edge να αποτελεί την κύρια προτίμηση του κοινού.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons