Εμπορική διάθεση της τεχνολογίας Hybrid Access από την Cosmote

by George Polyzos • On 28-04-2016 • AT 9:03 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

broadband-fibre-router

Internet με τελικές ταχύτητες έως και 100Mbps προσφέρει η Cosmote με τη νέα υπηρεσία Cosmote Home Speed Booster, που συνδυάζει την ταχύτητα της σταθερής ευρυζωνικής σύνδεσης, με την ταχύτητα των δικτύων 3G και 4G.

Με την υπηρεσία Cosmote Home Speed Booster οι συνδρομητές των προγραμμάτων Cosmote Home Double Play μπορούν να αυξήσουν την ταχύτητα του σταθερού τους Internet μέσω δικτύου κινητής Cosmote και να απολαμβάνουν ταχύτητες έως και 100Μbps.

Συγκεκριμένα, όταν η χρήση του σταθερού Internet γίνεται απαιτητική και χρησιμοποιείται όλο το εύρος της, τότε ο νέος ειδικός router που συνοδεύει την υπηρεσία ενεργοποιεί αυτόματα και τη σύνδεση κινητής, μέσω δικτύων 3G και 4G. Αυτό σημαίνει καλύτερο HD video streaming, αλλά και πιο γρήγορο downloading ή uploading μεγάλων αρχείων.

COSMOTE_Hybrid Access

Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, οι συνδρομητές Cosmote Home Double Play έχουν τη δυνατότητα χρήσης όγκου δεδομένων 20GB κάθε μήνα μέσω δικτύου κινητής με 15 ευρώ, ενώ o εξοπλισμός Hybrid Access Router παρέχεται δωρεάν. Ως προσφορά γνωριμίας με τη νέα υπηρεσία, οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν κατανάλωσης επιπλέον όγκου 20GB.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην Εξυπηρέτηση Πελατών Σταθερής και Κινητής Ομίλου ΟΤΕ στο 13888 ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Cosmote.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons