Συμφωνία Εμπορικής – Carrefour

by Stefanos Kofopoulos • On 07-12-2007 • AT 5:26 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

carrefour emporiki love logo

IMHO μια νέα σημαντική συμφωνία για την κουλτούρα μας, τον τραπεζικό κλάδο και την ανάπτυξη αυτού φαίνεται ότι ετοιμάζει η Εμπορική τράπεζα και τα Carrefour. Πρόκειται για “τα πρώτα μικρά τραπεζικά καταστήματα που θα προσφέρουν σειρά τραπεζικών προϊόντων, θα κάνουν την εμφάνισή τους σε σούπερ μάρκετ και στην ελληνική αγορά στο πλαίσιο της επιχειρηματικής συμφωνίας του ομίλου της Εμπορικής Τράπεζας με τον όμιλο Carrefour Μαρινόπουλος.”

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι καταναλωτές μέσα από τα 425 καταστήματα Carrefour θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ακόμα περισσότερα προϊοντα όπως προσωπικά, καταναλωτικά και στεγαστικά δάνεία καθώς και πιστωτικές κάρτες. Τα τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες είναι κάτι τόσο καθημερινό όσο η αγορά της τελευταίας στιγμής στην ουρά για το ταμείο. Θα έχει ενδιαφέρον αν ακολουθήσουν και την τακτική με μίκρο-δάνεια (micro loans) όπως διάβασα ότι γίνεται στην Σουηδία.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μισό κιλό φέτα κι ένα στεγαστικό παρακαλώ..!!

  2. @theo: Αυτό είναι βασικά το νόημα και για να το κάνει μια τράπεζα κάτι έχει δει στο feasibility study και ελπίζει να βγάλει $

  3. και $ και €

  4. Αν το target group της Τράπεζας ταιριάζει με αυτό της Εμπορικής είναι πολύ καλή τότε η συνεργασία. Ο κόσμος θεωρεί απλές τραπεζικές υπηρεσίες τις φαντάζεται ως γρίφο ή γενικά ως κάτι το δύσκολο. Με αυτή την συνεργασία ίσως να φύγει ο μύθος.

    Υ.γ.: Όσο συμφέρει την τράπεζα να μας δώσει ένα δάνειο τόσο μας συμφέρει και εμάς. Μην τα βλέπουμε όλα τόσο μονόπλευρα λαϊκά.

Top

Show Buttons
Hide Buttons