Εμπλουτισμένο το Evernote για το Android

by Nikos Kaimakamis • On 06-05-2016 • AT 12:53 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Evernote-Tutorial

H εφαρμογή του Evernote για το Android προσφέρει εμπλουτισμένες δυνατότητες για τον χρήστη μέσα από το τελευταίο διαθέσιμο update. 

Με το τελευταίο πακέτο αναβάθμισης του Evernote για το Android, εμφανίζεται το automatic mode, το οποίο καθορίζει αυτόματα το μέγεθος και τον τύπο ενός εγγράφου μόλις στραφεί η κάμερα του smartphone προς εκείνο. Η εφαρμογή κάνει αυτόματο καθορισμό των ορίων του εγγράφου για να μπορέσει να σκαναριστεί άμεσα σε ψηφιακή μορφή. Τα σκαναρισμένα έγγραφα αποθηκεύονται σε μία βιβλιοθήκη του προγράμματος για να μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ξανά ο χρήστης.

Με την ίδια λογική, με το αναβαθμισμένο Evernote για το Android, μπορεί κανείς να σκανάρει μία εικόνα, να επέμβει πάνω της σχεδιάζοντας διάφορα σύμβολα, ακόμα και να γράψει μία σημείωση ή ένα μικρό σημείωμα. Όσοι έχουν Premium, επί πληρωμή λογαριασμό στο Evernote, με το update θα μπορούν να σκανάρουν πιο εύκολα μία επαγγελματική κάρτα, καθώς το πρόγραμμα θα καταλαβαίνει αμέσως ότι πρόκειται για κάτι τέτοιο. Παράλληλα, τα PDF θα μπορούν να δεχτούν σημειώσεις και σχόλια με το Premium Evernote λογαριασμό.

Το Evernote έχει ήδη λανσάρει μία παρόμοια συνοδευτική εφαρμογή που εκτελεί παρόμοιες λειτουργίες στο iOS, το Scannable app, ενώ τώρα στοχεύει στους Android χρήστες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons