Έμφαση στο design από την Dell και την Alienware

by Nikos Kaimakamis • On 01-09-2014 • AT 10:55 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

alienware area 51

Το γεγονός ότι ο σωστός gamer έχει την προσοχή του στραμμένη στα όσα εκτυλίσσονται στο παιχνίδι του, δεν σημαίνει ότι δεν τον ενδιαφέρει το design των προϊόντων που χρησιμοποιεί, όπως φαίνεται να πρεσβεύει η Alienware και η Dell. 

To νέο Area 51 ξεφεύγει από τα εσκαμμένα και παρουσιάζει ένα desktop κουτί που δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχουμε δει ξανά. Το τριγωνικό του σχήμα προσφέρει ταυτόχρονα εργονομία και καλύτερη απαγωγή θερμότητας, στοιχεία που απασχολούν έντονα έναν gamer που προσπαθεί να πετύχει την μέγιστη απόδοση από το σύστημά του.

Ενδιαφέρουσα είναι και η τακτοποίηση των εσωτερικών μερών με έμφαση να δίνεται στην τακτοποίηση των καλωδίων, ώστε να μην εμποδίζουν στο εσωτερικό. Το νέο κουτί, μπορεί να υποστηρίζει μέχρι και τρεις κάρτες γραφικών, ενώ μπορεί να συνδεθεί μέχρι και με τρεις Ultra HD οθόνες που θα εκτοξεύουν τη μέγιστη ανάλυση 11520×2160 pixels, για -ομολογουμένως- χορταστικές εμπειρίες gaming.

Στο setup που ανακοίνωσε η Alienware για το Area 51, υπήρχε ένας οκταπύρηνος Intel Hasswell, μνήμη RAM 32 GB, τροφοδοτικό 1500 Watts, ασύρματη συνδεσιμότητα, συνδυασμός SSD και HDD, μαζί με το Command Center 4.0 στο κομμάτι του λογισμικού που επιτρέπει το overclocking με δυνατότητες παραμετροποίησης ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

U3415W

Συνδυαστικά με το Area 51, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει την οθόνη Dell Ultra Sharp U3415W, η οποία έχει διαγώνιο 34 ιντσών και έχει κυρτό σχήμα. Με αναλογία οθόνης 21:9, προσφέρει ανάλυση 3440×1440 pixels και μπορεί να συνδεθεί μέσω HDMI 2.0, Display Port σε κανονικό και Mini μέγεθος, ενώ περιλαμβάνει και ηχεία 9 Watt. Από τον Δεκέμβρη και έπειτα, θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons