Εμφάνιση μετρήσεων των επιδόσεων του iPhone 8 στο GeekBench

by Nikos Kaimakamis • On 27-04-2017 • AT 2:27 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Μπορεί να απέχουμε πολύ ακόμα από την παρουσίαση του iPhone 8, αλλά οι μετρήσεις της απόδοσής του φαίνεται να έχουν ξεκινήσει. 

Μέσα από μία διαρροή στο Διαδίκτυο, το iPhone 8 εμφανίζεται να τρέχει το GeekBench 4.0, με τον επεξεργαστή του να παρουσιάζει εξαιρετική απόδοση, πολύ καλύτερη από τον οποιοδήποτε ανταγωνισμό. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο GSM Arena, ο επεξεργαστής του iPhone 8 σε εξέταση του ενός πυρήνα του, παρουσιάζει απόδοση κατά 30% καλύτερη σε σχέση με εκείνη του iPhone 7. Η απόδοση του μελλοντικού iPhone 8 φαίνεται να είναι πολύ ανώτερη στην μέτρηση του ενός πυρήνα και από το Samsung Galaxy S8.

Στη διαμόρφωση των πολλών πυρήνων, το iPhone 8 εμφανίζει τελικό σκορ 8.975 μονάδων στο GeekBench, απόδοση που φαίνεται να είναι κατά 58% καλύτερη από εκείνη του iPhone 7, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η απόδοση του Samsung Galaxy S8 Plus συγκεντρώνει σκορ 6.338 μονάδων, πράγμα που σημαίνει ότι οι μετρήσεις του iPhone 8 εκτιμάται ότι θα είναι κατά 41% καλύτερες από εκείνες ενός από τους πιο ισχυρούς ανταγωνιστές του iPhone από το Android πλήθος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Διαδικτύου, το μοντέλο που έλαβε μέρος στο σχετικό benchmark test είχε επεξεργαστή Apple A11, με τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στα 2.74 GHz, με cache L1 στα 128 KB.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons