Κακό… τζιζ κακό e-mail

by admin • On 17-10-2005 • AT 8:27 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

man infront of his laptop

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι τα emails μπορεί να κολλήσουν με ιούς του υπολογιστές. Πλέον όμως οι επιστήμονες τονίζουν, πως μπορούν εξίσου να βλάψουν και τη δική μας υγεία και δεν αναφέρονται σε προβλήματα όρασης, που μπορεί να προκληθούν από την πολλή χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η αλόγιστη χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εν ώρα υπηρεσίας, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ευτραφείς και οκνηρούς υπαλλήλους. Παλαιότερα, όταν κάποιος ήθελε να πει κάτι στο συνάδελφό του, ήταν αναγκασμένος να κάνει έστω και λίγα βήματα για να πάει στο διπλανό γραφείο. Πλέον, χάρη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο οι για πολλούς άσκοπες μετακινήσεις κόβονται. Οι επιστήμονες όμως τονίζουν, πως έστω και αυτά τα λίγα βήματα ήταν ένας τρόπος άσκησης, απαραίτητος για όσους κάνουν καθιστική ζωή. Μάλιστα, ο βρετανικός οργανισμός Sport England, σε καμπάνια, που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τους Βρετανούς και να τους κάνει να δουν με άλλο μάτι τη σωματική άσκηση, έχει θεσπίσει την Παρασκευή που μας έρχεται, ως μέρα χωρίς email. […]

Αντί να ξοδεύουν τα χρήματα σε άχρηστες έρευνες θα μπορούσαν όντως να κάνουν κάτι καλό για την υγεία των παιδιών τους. Ευτυχώς που υπάρχει η καφετέρια και οι φυσικές ανάγκες γιατι διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να δουλέψουμε και να είμαστε παραγωγικοί στις τόσο τέλειες συνθήκες εργασίας. Φυσικά όλα αυτα ισχύουν για εμάς του απλούς εργαζόμενους και όχι για τους manager – εκεί σερβίρει τον καφέ η γραμματέας και δεν έχουν χρόνο ούτε για χ***μο! Διάολε!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

  • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ πάντως προτιμώ να πάω στο διπλανό γραφείο. Αν βέβαια ο άλλος θέλει κανένα document, ντάξει θα του το στείλω με e-mail αλλά αν απλά θέλω να του πω κάτι, σιγά μην περιμένω 5-20 λεπτά για την απάντηση.

  2. esi mallon den ise manager?

Top

Show Buttons
Hide Buttons