Ελληνικός Κατάλογος ΙΚΕΑ 2011 σε iPhone 4, όλο το ΙΚΕΑ χωράει στην τσέπη

by Stefanos Kofopoulos • On 26-08-2010 • AT 2:20 am • 3 ΣΧΟΛΙΑ
IKEA

ikea 2011 greece iphone app

Ο Αγγλικός κατάλογος ΙΚΕΑ 2010 στο iPhone ανανεώνεται για το 2011 και γίνεται Ελληνικός. Ναι πολύ σωστά διαβάσατε, το ΙΚΕΑ θα κυκλοφορήσει ολόκληρο τον Ελληνικό κατάλογο 2011 σε iPhone App και προφανώς θα τρέχει όχι μόνο στο iPhone 4 που όλοι περιμένουν την Παρασκευή αλλά και σε iPad αφού οι φωτογραφίες και τα γραφικά θα τα βγάζουν πέρα στην οθόνη με υψηλή ανάλυση.

Για όλα τα υπόλοιπα κινητά δεν υπάρχουν apps αλλά ο Ελληνικός κατάλογος ΙΚΕΑ 2011 θα προσαρμόζεται αυτόματα στην οθόνη του κινητού και μάλιστα σε περισσότερες από 20 μοντέλα μεταξύ των οποίων κινητά που τρέχουν Google Android, Blackberry και Windows Mobile 7.

Update: Δείτε την παρουσίαση και κατεβάστε τον Κατάλογο ΙΚΕΑ 2011 στο iPhone, iPod touch και iPad, δωρεάν για όλους.

Πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το iPhone app με τον Ελληνικό κατάλογο ΙΚΕΑ 2011 παραμένει άγνωστο αλλά υποθέτω ότι η απάντηση είναι σύντομα, πολύ σύντομα αφού ήδη έχουν ξεκινήσει οι προσφορές για πωλήσεις στα καταστήματα και η ανακαίνιση του χώρου. Ποιός θα το φανταζόταν ότι το κατάστημα ΙΚΕΑ στο αεροδρόμιο, στην Θεσσαλονίκη και αυτό του Κηφισού θα χωρούσε στην τσέπη σου.

[Thanks ]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ποιός θα το φανταζόταν ότι το κατάστημα ΙΚΕΑ στο αεροδρόμιο και αυτό του Κηφισού θα χωρούσε στην τσέπη σου.

  Εδώ τα χαλάμε, Τιτάνα. IKEA έχουμε και στην Θεσσαλονίκη. Ελλάδα δεν είναι μόνο Αθήνα. Και σε 1011101011-μορφή χωράνε της Ευρώπης ολόκληρης! :p

  (ελπίζω ο κατάλογος του 2011 απλά να βγαίνει σε πολλές γλώσσες-χώρες και απλά να επιλέγεις στην αρχή, ελπίζω να μην χρειάζεται να κατεβάζω διαφορετική app πχ για Γερμανία)

  • Fixed :)

   Προφανώς όλα χωράνε.. απλά ήταν ένα αστείο για την ιδέα του IKEA όλα μκρά κλπ και τώρα αυτό γίνεται πράξη και σε ψηφιακή μορφή στην Ελλάδα. Το iPhone 4 app θα είναι wow όπως και το iPad αλλά πιο wow νομίζω είναι ότι υποστηρίζουν τις mobile πλατφόρμες γενικότερα και στα Ελληνικά.

 2. wow το ένα, wow το άλλο.. λίγη ωριμότητα δεν βλάπτει

Top

Show Buttons
Hide Buttons