Ελληνικές τηλεοπτικές σειρές στο Vodafone TV μέσω του Ant1 Next

by George Polyzos • On 01-05-2017 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics Internet

Η Vodafone Ελλάδας ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 και εμπλουτίζει την υπηρεσία της πλατφόρμας Vodafone TV με γνωστές ελληνικές σειρές.

Πρώτοι οι συνδρομητές Vodafone TV θα απολαύσουν δωρεάν το περιεχόμενο της υπηρεσίας Ant1 Next που προσφέρει αγαπημένες σειρές του Ant1 με όλους τους κύκλους και όλα τα επεισόδια αλλά και επιπλέον αποκλειστικά προνόμια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ant1 Next περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες περιεχομένου:

Next Episode

Αποκλειστικά μέσω του Ant1 Next οι συνδρομητές μπορούν να δουν πρώτοι το επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης τους σειράς πριν την προβολή του στην τηλεόραση. Μπρούσκο, Οι Συμμαθητές, Ταμάμ, Δίδυμα Φεγγάρια και Daddy Cool είναι διαθέσιμα σε Α’ προβολή στην κατηγορία Next Episode.

Latest Season

Όλα τα επεισόδια της τρέχουσας σεζόν των σειρών του Ant1 είναι διαθέσιμα, αμέσως μετά την προβολή τους στην τηλεόραση, στην κατηγορία Latest Season. Οι συνδρομητές του Vodafone TV μπορούν να απολαύσουν τα πιο πρόσφατα επεισόδια των σειρών Μπρούσκο, Ταμάμ, Δίδυμα Φεγγάρια, Daddy Cool και Στο Καλό Γλυκιά μου Συμπεθέρα καθώς και των εκπομπών The 2night show και Όλα Ξεκόλλα.

Box Sets

Οι παραπάνω σειρές καθώς και κλασικές σειρές του Ant1 που ξεχώρισαν στο παρελθόν όπως Εγκλήματα, Θα βρεις τον Δάσκαλό σου και Λίτσα.com είναι διαθέσιμες στην κατηγορία Box Sets με όλους τους κύκλους και επεισόδια, για ατελείωτους μαραθώνιους τηλεοπτικών σειρών.

Το περιεχόμενο του Ant1 Next στο Vodafone TV θα εμπλουτίζεται συνεχώς με επιπλέον πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως Φίλα τον βάτραχό σου, Πόλεμος των άστρων, Εκδρομή κ.α.

Ο Αχιλλέας Κανάρης, Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας δήλωσε σχετικά με την νέα συνεργασία: «Στόχος μας στη Vodafone είναι, να παρέχουμε στους συνδρομητές του Vodafone TV το πιο ολοκληρωμένο και ποιοτικό περιεχόμενο, προσφέροντας τους μία κορυφαία εμπειρία ψυχαγωγίας. Μέσα από ακόμη μία επιτυχημένη συνεργασία με τον Ant1, από σήμερα το Vodafone TV δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές του να παρακολουθήσουν τις πιο επιτυχημένες ελληνικές σειρές του Ant1, αλλά και να δουν πρώτοι όλα τα νέα επεισόδια».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons