Ελευθερία στο gaming με το MSI VR One… το PC που το φοράς

by Nikos Kaimakamis • On 15-09-2016 • AT 9:44 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

msi vr one

To MSI VR One είναι ένα PC που φορά κανείς στην πλάτη του, για απόλυτη αυτονομία στο virtual reality gaming. 

To βάρος του MSI VR One φτάνει στα 3.6 κιλά και εάν προσθέσει κανείς και τις ειδικές μπαταρίες για την επέκταση της αυτονομίας, θα πρέπει να υπολογίσει επιπλέον βάρος 1.4 κιλών, αλλά σε κάθε περίπτωση, η συνολική επιβάρυνση στην πλάτη δεν είναι μεγάλη.

Το MSI VR One είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Core i7, ενώ τα γραφικά τα αναλαμβάνει μία κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX1080. Αυτό το στοιχείο του επιτρέπει να τρέχει virtual reality games σε ταχύτητα προβολής 90 καρέ το δευτερόλεπτο.

msi-vr-one-2

Στον τομέα της συνδεσιμότητας, το προφανές είναι ότι πάνω στο MSI VR One μπορεί κανείς να συνδέει κράνη εικονικής πραγματικότητας, για να ευχαριστιέται την ελευθερία κίνησης στο εικονικό περιβάλλον. Εκτός από αυτό, το φορητό αυτό PC μπορεί να συνδεθεί με άλλα περιφερειακά με HDMI, MiniDisplay Port και τέσσερις θύρες USB 3.0.

H MSI δεν είχε δώσει, μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, αναλυτικές πληροφορίες για την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει με τον υπολογιστή αυτό, ενώ δεν είχε διευκρινίσει το ποια θα είναι η διαθεσιμότητά του. Σύντομα θα μάθουμε περισσότερα για αυτό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons