Τρελές προσφορές από την Electronic Arts στο App Store, όλα 0.99 δολάρια

by dkalo • On 18-12-2010 • AT 2:38 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Τρελές προσφορές από την Electronic Arts στο App Store, όλα 0.99 δολάρια

Όταν ήμουν πιο μικρός, περίμενα πως και πως να έρθει ο Οκτώβρης για να αγοράσω το τελευταίο NBA Live και το Fifa. Έχω περάσει άπειρες ώρες μπροστά από μία οθόνη προσπαθώντας να κερδίσω έναν αγώνα, ένα κύπελλο ή ένα πρωτάθλημα. Όσο περνούσε όμως ο καιρός, έσβηνε και το πάθος μου για τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Ένας από τους λόγους ήταν ότι πλέον δεν έπαιζα games στον υπολογιστή ή στο Xbox 360 που, πλέον, κοντεύει να πιάσει αράχνες.

Όλα αυτά, μέχρι χθες το βράδυ. Χαζεύοντας στο App Store, πρόσεξα ότι στα Top Apps ήταν το NBA Elite 2011 και το Fifa 2011. Κοίταξα την τιμή τους και έπαθα ένα μικρό πολιτισμικό σοκ: 79 λεπτά. Χωρίς δισταγμό πάτησα το buy και μερικές εκατοντάδες megabytes αργότερα, έπαιζα δύο από τα αγαπημένα μου παιχνίδια στην αγαπημένη μου παιχνιδομηχανή: στο iPhone 4. Ψάχνοντας λίγο παραπάνω στα διάφορα blogs, ανακάλυψα ότι η Electronic Arts αποφάσισε να κάνει ένα χριστουγεννιάτικο δώρο σε όλους τους gamers ή μάλλον περισσότερα αφού 68 (ναι, καλά διαβάσατε, εξήντα οκτώ) παιχνίδια της είναι διαθέσιμα σε τρομερά χαμηλή τιμή! Χαρακτηριστικό παράδειγμα το BATTLEFIELD: BAD COMPANY 2 στα $0.99. Η αναλυτική λίστα με όλα τα παιχνίδια της EA και τις προσφορές υπάρχει εδώ.
Εσείς ποιο παιχνίδι της EA θα κατεβάσετε πρώτο?

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ πήρα το Battlefield, σε αυτά τα λεφτά είναι τσάμπα και είναι αρκετά καλό, αλλά δύσκολο στο χειρισμό.
    Ε πήρα και το R-Type. 10-12 χρόνια μετά το λιώσιμο στο Game-Boy ήθελα να δω τι ψάρια πιάνω. Δεν αξίζει για παραπάνω λεφτά, άσε που κι αυτό είναι και εκ φύσεως πολύ δύσκολο αλλά και από χειρισμό στην οθόνη αφής.

  2. Σήμερα που μπήκα εγώ στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ κατάστημα έχει μόνο … 2 παιχνίδια (αν δεν κάνω κάτι λάθος!). :(

Top

Show Buttons
Hide Buttons