Ελάχιστες οι ουσιαστικές αλλαγές στο Samsung Galaxy Note 7 FE

by Nikos Kaimakamis • On 14-07-2017 • AT 2:15 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Ένα teardown από το iFixit για το Samsung Galaxy Note 7 FE αποκαλύπτει ότι η μόνη ουσιαστική αλλαγή σε σχέση με το Note 7 είναι η μικρότερη μπαταρία. 

Σύμφωνα με τη σπουδή του iFixit, αποκαλύπτεται ότι γίνεται πραγματικότητα εκείνο που είχε ανακοινώσει η Samsung, ότι δηλαδή θα ετοιμάσει μία ειδική έκδοση Fan Edition του Samsung Galaxy Note 7, χρησιμοποιώντας το μεγαλύτερο μέρος του hardware του μοντέλου που είχε αποσυρθεί από την κυκλοφορία, λόγω των προβλημάτων ανάφλεξης της μπαταρίας του. Το στοιχείο που αλλάζει στην έκδοση Fan Edition είναι όντως η μπαταρία, η οποία έχει πλέον μικρότερο μέγεθος για να μην εμφανιστούν και πάλι αντίστοιχα επικίνδυνα φαινόμενα.

Η ημερομηνία κατασκευής της μπαταρίας του Samsung Galaxy Note 7 FE είναι η 20η Ιουνίου 2017, ενώ είναι και μικρότερη σε ποσοστό 9%, για να μην υπάρχει το ενδεχόμενο ανάφλεξης, όπως συνέβαινε με το περασμένο μοντέλο. Το Samsung Galaxy Note 7 FE θα έχει αποκλειστική κυκλοφορία στην αγορά της Κορέας, τουλάχιστον στην αρχή, χωρίς να είναι σαφές εάν θα υπάρξει διάθεσή του και σε άλλες αγορές αργότερα.

Ο λόγος που είχαν εμφανιστεί τα φαινόμενα ανάφλεξης στο Samsung Galaxy Note 7 ήταν οι πιέσεις που δεχόταν η μπαταρία στη θέση της λόγω του μεγάλου μεγέθους της. Το στοιχείο αυτό είναι που επέλεξε να διορθώσει η εταιρεία στο νέο μοντέλο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons