Ελάχιστα τα περιθώρια της οθόνης του Xiaomi Mi MIX 2

by Nikos Kaimakamis • On 06-03-2017 • AT 2:36 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Xiaomi Mi MIX 2 εκτιμάται ότι θα χαρακτηρίζεται κατά κύριο λόγο από την οθόνη στην πρόσοψή του. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο, το Xiaomi Mi MIX 2 θα έχει μία πρόσοψη που θα καλύπτεται σε ποσοστό 93% από την οθόνη του, με ελάχιστο μέρος της να καλύπτεται από το πλαίσιο της συσκευής. Οι αρχικές φήμες έκαναν λόγο για μικρότερο ποσοστό κάλυψης από την οθόνη, αλλά οι τελευταίες φήμες, όπως τις μεταφέρει το Phone Arena, είναι πιο αισιόδοξες και δείχνουν ότι το Xiaomi Mi MIX 2 θα έχει πιο εντυπωσιακή πρόσοψη.

Ένα νέο ιδιότυπο πεδίο ανταγωνισμού φαίνεται να προκύπτει αναφορικά με το εάν η μπροστινή πλευρά των μοντέρνων smartphones καλύπτεται στο μεγαλύτερο μέρος της από την οθόνη. Η Xiaomi με το Mi MIX 2 φαίνεται ότι θέλει να κερδίσει στο πεδίο αυτό, αν και δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα πώς θα είναι το νέο μοντέλο, σε αυτό το στάδιο. Το σίγουρο είναι ότι θα μπορεί κανείς να απολαύσει ακόμα καλύτερα το ψηφιακό περιεχόμενο σε μία τόσο μεγάλη οθόνη.

Οι πληροφορίες που μεταφέρει το Phone Arena θέλουν την Xiaomi να προσφέρει και μία εκδοχή του Mi MIX 2 με κεραμικά υλικά που θα γίνει εμπορικά διαθέσιμη μέχρι και τα τέλη του έτους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons