Ελαφρύτερη έκδοση των Windows 10 της Microsoft προσεχώς

by Nikos Kaimakamis • On 01-02-2017 • AT 3:18 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Πολλές είναι οι πληροφορίες στο Διαδίκτυο που θέλουν τα Windows 10 να αποκτούν μία έκδοση Cloud, η οποία θα έρθει να ανταγωνιστεί τα Chromebooks

Τα Windows 10 Cloud, όπως τα ονομάζουν οι φήμες, δεν είναι απαραίτητο ότι θα βασίζονται αποκλειστικά στο cloud προκειμένου να εκτελούνται όλες οι εργασίες. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η νέα έκδοση των Windows 10 θα μπορεί να διατίθεται μέσω Azure για ένα σύστημα, χωρίς να είναι ανάγκη να είναι εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα σε έναν υπολογιστή, αλλά ένας απλός client που θα καλεί όλες τις επιμέρους λειτουργίες από τον server, ή το cloud.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το ZDNet, το Windows 10 Cloud θα είναι μία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft που θα μπορεί να τρέχει μόνο εφαρμογές του Universal Windows Platform.

Τις εφαρμογές αυτές θα μπορεί να βρει κανείς στο Windows Store, ενώ αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει η ανάγκη για μεγάλης χωρητικότητας σκληρούς δίσκους, στοιχείο που θα οδηγήσει στην παρουσίαση πιο προσιτών και ελαφριών tablets και laptops. To GSM Arena αναφέρει ότι η νέα έκδοση των Windows 10 θα κάνει το ντεμπούτο της τον Απρίλιο του 2017. Μοιάζει σαν να επαναφέρει η Microsoft την ιδέα των Windows RT, αλλά σε μια νεότερη και πιο ικανή εκδοχή.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top