Έκθεση της Quocirca για τις Managed Print Services

by George Polyzos • On 07-11-2014 • AT 1:49 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

office-printer-xerox

Σύμφωνα με έκθεση του ομίλου ερευνών Quocirca, η Xerox αναγνωρίστηκε ως ηγέτιδα εταιρεία στην ευρωπαϊκή αγορά των managed print services (MPS) για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η έκθεση αποδίδει την ηγετική θέση της Xerox στο πλέον καθιερωμένο χαρτοφυλάκιο channel MPS, το οποίο καλύπτει ένα εύρος υπηρεσιών από βασική παροχή μηχανημάτων, τεχνικής κάλυψης  και αναλώσιμων μέχρι την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών με μηχανήματα άλλων κατασκευαστών.

Η έκθεση υπογραμμίζει τα δυνατά σημεία της Xerox, όπως:

  • Η υποστήριξη συσκευών πολλαπλών κατασκευαστών που προσφέρουν τα Xerox Partner Print Services (XPPS), οι ολοκληρωμένες cloud υπηρεσίες MPS της Xerox  για μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις.
  • Η ευελιξία και η ισχύς της πλατφόρμας XPPS σημαίνει  ότι αποτελεί μια βιώσιμη προσέγγιση όχι μόνο για τους αποκλειστικούς μεταπωλητές Xerox αλλά και για όσους εμπορεύονται άλλα brands και αναζητούν να αναπτύξουν τις δυνατότητες MPS.
  • Το πρόγραμμα Personalised Application Builder  της Xerox το οποίο, προσφέρει στους μεταπωλητές περισσότερους τρόπους να προσαρμόσουν λύσεις, οι οποίες αποσκοπούν στη βελτίωση διαδικασιών συγκεκριμένων τμημάτων ή κλάδων για τους πελάτες τους.
  • Συνεχείς βελτιώσεις στο χαρτοφυλάκιο όπως το Xerox Supplies Service, η αυτοματοποιημένη λύση αναπλήρωσης αναλωσίμων.

«Η έκθεση της Quocirca αναγνωρίζει το εύρος, την ευελιξία, το υψηλό επίπεδο και την ηγετική θέση των προσφερόμενων υπηρεσιών MPS της Xerox» ανέφερε ο Diego Hervas, president, European Channels Group, Xerox. «Η μεγάλη μας εμπειρία και δέσμευση στο να βελτιώνουμε συνεχώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας σημαίνει ότι οι συνεργάτες μας μπορούν να είναι σίγουροι ότι με τη Xerox, συνεργάζονται πάντα με τους καλύτερους».

[Δ.Τ. Xerox]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons