Έξυπνος φωτισμός από την Sony γίνεται το επίκεντρο του Smart Home

by Nikos Kaimakamis • On 14-01-2016 • AT 1:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

sony-connected-multifunctional-light

H Sony παρουσιάζει μία έξυπνη λύση φωτισμού, η οποία μπορεί να αναλάβει και άλλους ρόλους ως ένας ψηφιακός μπάτλερ και πολλά παραπάνω.

Η Sony ονομάζει την έξυπνη λάμπα της Multifunctional Light και έχει χρησιμοποιήσει για την κατασκευή της τεχνολογία LED από την Toshiba. H λάμπα της Sony μπορεί να προσαρμόζει τον φωτισμό της ανάλογα με την διάθεση του κατόχου της.

Μπορεί να συνδέεται με άλλες συσκευές μέσω Wi-Fi, να θέτει ειδοποιήσεις, να βάζει σε λειτουργία μία άλλη συσκευή του σπιτιού, ενώ είναι πλήρως εξοπλισμένη με διάφορους αισθητήρες για θερμοκρασία, υγρασία και κίνηση για την ενεργοποίηση συναγερμού σε περίπτωση που μπει κάποιος ανεπιθύμητος στο σπίτι.

sony multifunctional light

Η Multifunctional Light της Sony μπορεί να αισθανθεί πότε είναι κάποιος στο σαλόνι και να ανοίξει αυτόματα την τηλεόραση με υπέρυθρες ακτίνες. Είναι εξοπλισμένη με θύρα microSD, για την χρησιμότητα της οποίας η Sony δεν έχει δώσει περαιτέρω πληροφορίες στο πλαίσιο της παρουσίασης της έξυπνης αυτής λάμπας.

Αρχικά, η λάμπα αυτή θα κυκλοφορήσει από την Sony στην Ιαπωνία, ενώ αφότου δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες εκεί, δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν οι αγορές της Ευρώπης και της Αμερικής. Για την ενδεικτική τιμή στην οποία θα τη διαθέσει στην αγορά η Sony δεν έχει γίνει ακόμα λόγος.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons