Έξυπνο jacket από τις Google και Levi’s

by Nikos Kaimakamis • On 18-08-2016 • AT 11:32 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

jacquard_levis

Η Google δημιουργεί το πρώτο έξυπνο jacket που ενσωματώνει τεχνολογία στις ίνες του,σε συνεργασία με τη Levi’s στο πλαίσιο του Project Jacquard. 

Το έξυπνο jacket της Levi’s θα είναι το πρώτο προϊόν που χρησιμοποιεί την τεχνολογία του Project Jacquard της Google, η οποία προβλέπει την ενσωμάτωση στο ύφασμα αισθητήρων που αναγνωρίζουν χειρονομίες και εντολές με την αφή. Ουσιαστικά, το jacket της Levi’s θα μπορεί να συνδέεται με το κινητό τηλέφωνο, να σας βοηθά να απαντάτε σε κλήσεις, ή να δίνετε απλές εντολές σε κάποια εφαρμογή. Το έξυπνο αυτό ρούχο αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία την άνοιξη του 2017.

jacquard_levis 01

Αρχής γενομένης από το φθινόπωρο του 2016, το έξυπνο μπουφάν της Levi’s θα δοθεί σε επιλεγμένους δοκιμαστές, για να το δουν σε λειτουργία σε καθημερινές συνθήκες. Για να επικοινωνεί με το smartphone, το jacket της Levi’s χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bluetooth. Έχει πάνω του ένα ειδικό tag, το οποίο πρέπει να αφαιρέσει κανείς προτού να μπει για πλύσιμο.

Η Google φιλοδοξεί να γίνει το Project Jacquard μία νέα πλατφόρμα δημιουργίας εφαρμογών που να επιτρέπουν την αλληλεπίδραση του μπουφάν με το κινητό τηλέφωνο. Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε γίνει γνωστό το ποια θα είναι η τιμή στην οποία θα κυκλοφορήσει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons