Έξυπνα ακουστικά από την εταιρεία Stages για χρήση σε περιβάλλον VR και AR

by Nikos Kaimakamis • On 07-12-2016 • AT 11:29 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

stages-hero-01

Η εταιρεία Stages δίνει έξυπνα χαρακτηριστικά στα μεγάλα ακουστικά του τύπου over the ear για χρήση στην ενισχυμένη πραγματικότητα. 

Εκτός από την εικόνα, ένα virtual ή ενισχυμένο περιβάλλον απαιτεί και τον κατάλληλο ήχο και με αυτό το στοιχείο ως βάση, η Stages παρουσιάζει ένα ζευγάρι ακουστικών που μπορούν να ενισχύσουν τους κατάλληλους ήχους. Το ζευγάρι ακουστικών της Stages έχει το όνομα Hero και επιτρέπει σε όποιον τα φορά να ρυθμίζει τον ήχο, αλλά και να δημιουργεί ηχητικά προφίλ ανάλογα με τις ακουστικές του προτιμήσεις. Τα ακουστικά προσφέρουν και noise cancellation με τη βοήθεια ενός ενσωματωμένου μικροφώνου.

stages-hero-02

Ένα στοιχείο που καθιστά τα Stages Hero ιδανικά για χρήση σε περιβάλλον ενισχυμένης πραγματικότητας είναι το ότι επιτρέπει σε όποιον τα φορά να ακούει και ήχους του φυσικού περιβάλλοντος γύρω του, στοιχείο που επιτρέπει την αλληλεπίδραση με τα όσα συμβαίνουν. Ο χρήστης επιλέγει εάν θα ακούσει τα πάντα από το περιβάλλον ή εάν θα επιλέξει την κατεύθυνση από την οποία θα έρχεται ο ήχος του περιβάλλοντος.

Μέσα στο Stages Hero υπάρχει γυροσκόπιο και επιταχυνσιόμετρο για να μπορεί να καθοριστεί η θέση του κεφαλιού του χρήστη μέσα στο περιβάλλον augmented reality και έτσι να μπορεί να μεταδοθεί σωστά ο ήχος κάθε φορά που γυρνά κανείς το κεφάλι του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons