Εξοικονόμηση χρόνου και πόρων με το NFC Field Service

by George Polyzos • On 15-10-2015 • AT 10:56 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

tech

Η Hotech στο πλαίσιο της συνάντησης εργασίας με θέμα «Οι ανάγκες της κοινωνίας στην υπηρεσία της τεχνολογίας (Technology Helps Society)», παρουσίασε την εφαρμογή NFC Field Service.

Η εφαρμογή NFC Field Service παρέχει στους Δήμους όλα τα απαραίτητα εργαλεία προκειμένου να μετατρέψουν μία σειρά εντύπων όπως φόρμες, αναφορές, αιτήσεις, ερωτηματολόγια και κάθε άλλο έγγραφό που χρησιμοποιούν για την εσωτερική και εξωτερική επικοινωνία τους, σε ψηφιακές φόρμες, οι οποίες συμπληρώνονται και επεξεργάζονται από mobile συσκευές σε πραγματικό χρόνο, σε ένα σύγχρονο και αποδοτικότερο πλαίσιο.

Οι εμπλουτισμένες φόρμες διατίθενται σε ψηφιακή μορφή για την εξαγωγή στατιστικών και αναφορών, ενώ βρίσκονται σε άμεση διασύνδεση με τα υφιστάμενα διαχειριστικά συστήματα των οργανισμών.

Η εφαρμογή NFC Field Service αποτελεί μια ευέλικτη λύση, χωρίς υψηλές τεχνολογικές απαιτήσεις υποδομής, η οποία αξιοποιεί με απλό και άμεσο τρόπο τη χρήση κινητών τηλεφώνων, δίνοντας τη δυνατότητα στους Φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να αναβαθμίσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρόνο και λειτουργικό κόστος.

Η συνάντηση ήταν μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), σε συνεργασία με την Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) και με την υποστήριξη του INNOVATHENS, του κόμβου καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, με στόχο την υποβοήθηση της αξιοποίησης των «κινητών τεχνολογιών» από τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η Hotech είναι εταιρεία που δραστηριοποιείται τα τελευταία έξι χρόνια με ολοκληρωμένες εφαρμογές και λύσεις που αξιοποιούν την τεχνολογία NFC. Αποτελεί δε, τη μοναδική Ελληνική εταιρεία μέλος του NFC Forum και τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε όλα τα παγκόσμια συνέδρια και εκδηλώσεις που αφορούν και προωθούν την τεχνολογία NFC.

Η εταιρεία απευθύνεται εξαγωγικά με εφαρμογές NFC μεταξύ άλλων σε χώρες όπως οι Η.Π.Α., η Αγγλία και η Γερμανία. Παράλληλα, έχει επενδύσει στη δημιουργία, συντήρηση και προσφορά λύσεων «με το κλειδί στο χέρι» που φιλοξενούνται σε ασφαλή, διαρκώς ελεγχόμενα δικτυακά υπολογιστικά περιβάλλοντα, επιτρέποντας την εγκατάσταση κρίσιμων εφαρμογών μεγάλης κλίμακας. Τέλος, η Hotech είναι μέλος του ΣΕΚΕΕ και αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη της Microsoft.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons