Εξειδικευμένη λύση ψηφιακής ασφάλειας για βιομηχανικά συστήματα

by George Polyzos • On 24-04-2016 • AT 9:19 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

cryptography

Η Kaspersky Lab παρουσιάζει το Kaspersky Industrial CyberSecurity, μια νέα εξειδικευμένη λύση για την προστασία κρίσιμων υποδομών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Η λύση αντιμετωπίζει την επείγουσα ανάγκη για τη διαχείριση των ψηφιακών κινδύνων που αντιμετωπίζει ο βιομηχανικός κλάδος, καθώς και για την προστασία της επιχειρησιακής συνέχειας και της ακεραιότητας των τεχνολογικών διαδικασιών στα βιομηχανικά περιβάλλοντα.

Nodes_Kaspersky Industrial CyberSecurity

Τα παραπάνω ζητήματα έχουν κρίσιμη σημασία για τις βιομηχανικές επιχειρήσεις, καθώς σε αυτά τα περιβάλλοντα, οι ψηφιακές απειλές έχουν τη δυνατότητα να διασχίζουν τα όρια του κυβερνοχώρου και να στρέφονται εναντίον του ίδιου του εξοπλισμού πρώτης γραμμής, δημιουργώντας κινδύνους τόσο για το περιβάλλον, όσο και για ανθρώπινες ζωές. Το Kaspersky Industrial CyberSecurity παρέχει μια ενιαία, ολιστική προσέγγιση για την ασφάλεια των βιομηχανικών εγκαταστάσεων, συνδυάζοντας σε ένα «πακέτο» τις κορυφαίες τεχνολογίες, υπηρεσίες και δυνατότητες πληροφόρησης της εταιρείας.

Οι τεχνολογίες Πληροφορικής και τα συστήματα αυτοματοποίησης διαδικασιών είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία όλων των σύγχρονων βιομηχανικών εγκαταστάσεων και υποδομών – από μονάδες ηλεκτροπαραγωγής, διυλιστήρια και γραμμές παραγωγής, μέχρι σιδηροδρόμους, αεροδρόμια και «έξυπνα» κτήρια.

Scheme_Kaspersky Industrial CyberSecurity

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά εταιρικά δίκτυα, όπου η προστασία του απορρήτου των πληροφοριών είναι η κορυφαία προτεραιότητα, τα βιομηχανικά συστήματα ελέγχου (ICS) απαιτούν άψογη συνέχεια και συνέπεια της τεχνολογικής διαδικασίας. Η αυστηρή ρύθμιση και η συμμόρφωση ενδέχεται να οδηγήσουν σε απροστάτευτη λειτουργία των κρίσιμων εγκαταστάσεων, αν τα μέτρα ψηφιακής ασφάλειας δεν πληρούν τις απαιτήσεις ασφάλειας.

Η λύση Kaspersky Industrial CyberSecurity συνυπολογίζει όλες αυτές τις μοναδικές απαιτήσεις και παρέχει προστασία στα δίκτυα ICS, ιδιαίτερα στα επίπεδα που είναι πιο ευάλωτα σε ψηφιακές επιθέσεις, όπως είναι οι ICS/ SCADA server, τα HMI panel, οι σταθμοί εργασίας μηχανικών, τα προγράμματα PLC και άλλα. Έτσι, προσφέρει προστασία από ψηφιακές απειλές, χωρίς να επηρεάζει την επιχειρησιακή συνέχεια και τη συνέπεια των τεχνολογικών διαδικασιών.

[Δ.Τ. Kaspersky]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons