Εξαιρετικά επιτυχημένο το λανσάρισμα του Destiny

by Nikos Kaimakamis • On 18-09-2014 • AT 4:46 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

destiny

H έναρξη της διάθεσης του Destiny σημειώθηκε με την κατάρριψη ενός ρεκόρ, καθώς μέσα σε 5 ημέρες το παιχνίδι κατάφερε να φέρει περισσότερα από 325 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Αυτό έγινε αφού οι παίκτες “έγραψαν” περισσότερες από 100 εκατομμύρια ώρες παιχνιδιού κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας και έκαναν το Destiny το παιχνίδι με το καλύτερο σε πωλήσεις λανσάρισμα όλων των εποχών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του τίτλου της ActiVision, η οποία ανήκει στην Blizzard, συμμετείχαν σε περισσότερες από 137 εκατομμύρια δραστηριότητες σχετικά με το Destiny μέχρι στιγμής. Επίσης, υπολογίζεται πως η δαπάνη της ActiVision για την ανάπτυξη του παιχνιδιού είχε φτάσει τα 500 εκατομμύρια δολάρια, επομένως έγινε σχεδόν απόσβεση της μέσα σε μία εβδομάδα.

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι το Destiny ξεκίνησε την πορεία του καλύτερα και από το franchise του Call Of Duty που είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα όλων των εποχών στον κόσμο του gaming. To Destiny βάζει τους χρήστες στη θέση των υπερασπιστών της τελευταίας πόλης της Γης, ενώ έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν ολόκληρο το ηλιακό σύστημα μαζί με άλλους παίκτες σε μία εμπειρία που θυμίζει εκείνη της κοινωνικής δικτύωσης. Καθώς περνούν διάφορες περιπέτειες στις εξερευνήσεις τους, οι ήρωες αποκτούν ολοένα και περισσότερες δυνατότητες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons