Εξαιρετικά επιτυχημένο το 2015 για τη SAP

by George Polyzos • On 03-02-2016 • AT 5:45 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

tech

Η SAP, πάροχος λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού, παρουσίασε στοιχεία αναφορικά με την πορεία που κατέγραψε η εταιρεία το 2015 στην ελληνική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, η SAP παρουσίασε σημαντική διεύρυνση της πελατειακής της βάσης για το 2015 και δυναμική ανάπτυξη της θέσης της στην ελληνική αγορά, με προσθήκη εταιρειών στο πελατολόγιο της, μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι Eurobank, Viohalco, Σκλαβενίτης, Thenamaris Ship Management Inc., Πλαστικά Θράκης Συσκευασίας ΑΒΕΕ και Tripsta (travelplanet24, tripsta, airtickets).

Επιπρόσθετα, η δυναμική της εταιρείας επιβεβαιώνεται από την πολύ καλή πορεία της στη διάρκεια της περσινής χρονιάς, καθώς κατόρθωσε να βελτιώσει περαιτέρω τη θέση της στην αγορά. Συγκεκριμένα, η SAP ανακοίνωσε τη συνέχιση ανοδικών ρυθμών ανάπτυξης.

Οικονομικά Στοιχεία της SAP για το 2015 σε παγκόσμιο επίπεδο:
 Η εταιρεία παρουσίασε εξαιρετική δυναμική κατά το 2015 στην αγορά του cloud, η οποία έφτασε το 103%.
 2.700 νέες υλοποιήσεις της πλατφόρμας SAP S/4HANA
 Τριψήφια αύξηση σε ότι αφορά λύσεις Customer Engagement and Commerce

Οικονομικά Στοιχεία της SAP για το 2015 για την ελληνική αγορά:
 47% ανάπτυξη της πλατφόρμας HANA σε ετήσια βάση
 41% ανάπτυξη στις ΜμΕ (Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις)
 19% αύξηση στις Βάσεις Δεδομένων και την Τεχνολογία
 38% έσοδα από νέους πελάτες, επί των συνολικών εσόδων του 2015

Ο COO South Europe, Μiddle East & Africa, κ. Μάνος Ραπτόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Το 2015 ήταν μία χρονιά ισχυρών οικονομικών επιδόσεων για την SAP . Πάρα την οικονομική συγκυρία, οι πελάτες μας ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους και συνέχισαν να επενδύουν προκειμένου να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους. Ιδιαίτερα σημαντικές ήταν οι επιδόσεις τοσο στις μεγάλες επιχειρήσεις όπου ανακοινώσαμε μεγάλα νέα ονόματα, όσο και στις μικρομεσαίες όπου ο όγκος εργασιών μας αυξήθηκε κατά 38% σε σχέση με το 2014. Εξαιρετική ήταν και η επίδοση στο χώρο της τεχνολογίας, όπου η πλατφόρμα HANA αναπτύχθηκε με ρυθμό 47% και τέθηκε σε παραγωγική λειτουργία σε πολλούς οργανισμούς κάθε μεγέθους».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons