Έκπτωση 20% στις διαδρομές του Taxibeat με χρήση Visa

by George Polyzos • On 07-04-2015 • AT 10:46 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

taxibeat-media

Το Taxibeat συνεργάζεται εκ νέου με τη Visa και προσφέρει έκπτωση -20% σε κάθε διαδρομή ταξί που εξοφλείται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa, από σήμερα και μέχρι το τέλος Απριλίου.

Το όφελος όμως για τους επιβάτες δε σταματά εδώ. Κάθε διαδρομή είναι μια ευκαιρία για περισσότερα δώρα από τη Visa. Γιατί με κάθε συναλλαγή με Visa, οι επιβάτες συμμετέχουν στον ανοιξιάτικο διαγωνισμό της Visa που χαρίζει προπληρωμένες κάρτες αξίας 500 ευρώ καθημερινά και ταξίδια στη Σαντορίνη για 2 άτομα. Περισσότερα για το διαγωνισμό, στο visa.gr

Η έκπτωση 20% στις διαδρομές του Taxibeat και οι συμμετοχές στις κληρώσεις ισχύουν για όλους τους επιβάτες, σε όλα τα σημεία που είναι διαθέσιμη η υπηρεσία του Taxibeat, 24 ώρες το 24ωρο.

Taxibeat-location1

Πως λειτουργεί;

  • Ο επιβάτης πρέπει να έχει εγκαταστήσει την έκδοση 7.8 της εφαρμογής του Taxibeat ή νεότερή της.
  • Μόλις ο επιβάτης ανοίξει την εφαρμογή, θα πρέπει να ορίσει τη Visa του ως τρόπο πληρωμής των διαδρομών του.
  • Στη συνέχεια, μπορεί να καλεί Taxibeat και θα πληρώνει -20% φθηνότερα τις διαδρομές του με Visa μέχρι 30/04/2015.

Ταξιδεύοντας με Taxibeat και Visa, ο επιβάτης έχει μια διαφορετική εμπειρία μετακίνησης καθώς καλεί ταξί και πληρώνει για τη διαδρομή του με το πάτημα ενός κουμπιού. Έτσι, κερδίζει σε χρόνο, άνεση, ευκολία και ασφάλεια. Ο χρήστης της εφαρμογής καταχωρεί την κάρτα του στο Taxibeat μία φορά και στη συνέχεια ταξιδεύει χωρίς να πρέπει να έχει μαζί του μετρητά, πορτοφόλι, ούτε καν την ίδια την κάρτα. Το μόνο που χρειάζεται για να πληρώσει τη διαδρομή του είναι η συσκευή κινητού τηλεφώνου ή η ταμπλέτα με την οποία έχει ήδη καλέσει Taxibeat.

Διευκρινίζεται ότι η έκπτωση δεν ισχύει για κλήσεις ταξί από υπολογιστή, ισχύει μόνο μέσω της εφαρμογής του Taxibeat για κινητές συσκευές. Επιπλέον, η έκπτωση δεν ισχύει για αποστολές αντικειμένων μέσω της υπηρεσίας Taxibeat Boxi. Αναλυτικά οι Όροι και Προϋποθέσεις βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.taxibeat.gr/terms.

Για υποστήριξη, οι επιβάτες μπορούν να απευθύνονται στο email help@taxibeat.com.

[Δ.Τ. Taxibeat]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons