Εκπομπή FM από ορισμένα Sony Xperia

by Nikos Kaimakamis • On 25-05-2015 • AT 11:08 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Sony-Xperia-Z-Ultra

Σύμφωνα με το PhoneArena, ορισμένα Sony Xperia smartphones, έχουν κρυμμένη λειτουργία FM Transmitter, όπως ακριβώς και το πάλαι πότε πανίσχυρο Nokia N95.

H λειτουργία αυτή δεν είναι τίποτε άλλο από την δυνατότητα να εκπέμπει κανείς τη μουσική που παίζει το smartphone στην μπάντα των FM και έτσι να μπορεί να γίνει συντονισμός σε αυτή από ένα FM ραδιόφωνο και να ακούσει τη μουσική από το smartphone, σαν να ήταν το πρόγραμμα ενός ραδιοφωνικού σταθμού.

Αποκαλύφθηκε ότι αυτή η δυνατότητα είναι κρυμμένη, αλλά μπορεί να ενεργοποιηθεί σε μια σειρά από Sony Xperia smartphones, όπως είναι τα Sony Xperia Z, Xperia Z Ultra, Xperia Z1 compact, Xperia T και Xperia SP.

Υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί, βέβαια, όπως είναι το γεγονός ότι το smartphone σας θα πρέπει να είναι rooted, μαζί με την εφαρμογή Spirit Transmit, η οποία δεν διατίθεται δωρεάν, αλλά προσφέρει ένα δωρεάν trial.

Τέλος, θα πρέπει να υπάρχουν συνδεδεμένα ακουστικά στο Xperia smartphone σας, καθώς εκείνα λειτουργούν ως η κεραία του συστήματος. Όλη η διαδικασία απαιτεί δοκιμές και λίγο πειραματισμό, ενώ παίζει ρόλο το πόσο κοντά είναι το Xperia smartphone σε σχέση με τον ραδιοφωνικό δέκτη, στοιχείο που φαίνεται να επηρεάζει την ποιότητα του ήχου σε τέτοιες εφαρμογές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons