Εκπαιδευτικό σεμινάριο «Make yourself heard»

by George Polyzos • On 09-10-2014 • AT 9:01 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

InnovAthens powered by Samsung

Στις 13 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στο INNOVATHENS το 7ο κατά σειρά workshop που εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων «Presentation & Communication skills» με θέμα «Make yourself heard».

Το σεμινάριο, που διοργανώνεται από τη Samsung Electronics Hellas σε συνεργασία με το British Council, στοχεύει στην παροχή δεξιοτήτων επικοινωνίας στους συμμετέχοντες, προκειμένου να είναι σε θέση να ακουστούν ως πετυχημένοι ομιλητές και να κερδίσουν την προσοχή των συνομιλητών τους.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο έχει συνολική διάρκεια δύο ωρών, πραγματοποιείται στα αγγλικά και απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο link www.samsung.com/gr/innovathens/. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Το επόμενο σεμινάριο «Samsung Service Lab Workshop», το οποίο προσφέρει τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για παροχή επισκευαστικών υπηρεσιών σε smartphones, θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2014.

Ο Κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας – INNOVATHENS – είναι μία υποδομή στήριξης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας σε έναν νεανικό χώρο έμπνευσης, στο πιο αναγνωρίσιμο τοπόσημο της Αθήνας με περισσότερους από 600.000 επισκέπτες το χρόνο, την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

[Δ.Τ. Samsung Electronics]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons