Εκκαθάριση εφαρμογών στο Windows Store από τη Microsoft

by Nikos Kaimakamis • On 28-05-2015 • AT 4:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

microsoft-surface

H Microsoft βάζει μία τάξη στο Windows Store, διαγράφοντας τις εφαρμογές εκείνες που δεν ανταποκρίνονται στις πρόσφατες κατευθυντήριες γραμμές.

Όλα δείχνουν ότι η Microsoft θέλει να ακολουθήσει περισσότερο αυστηρή πολιτική στο θέμα των εφαρμογών του Windows Store, με εντοπισμό των εφαρμογών εκείνων που δεν ανταποκρίνονται στις οδηγίες της. Το επόμενο βήμα είναι η ενημέρωση των developers για αυτό το ζήτημα, ενώ μετά από μικρό χρονικό διάστημα, η εφαρμογή που δεν συνάδει με τις κατευθυντήριες γραμμές θα διαγράφεται.

Η Microsoft έθεσε σε ισχύ στο Windows Store την 10.1 app certification policy, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να είναι σαφής η λειτουργία της κάθε εφαρμογής, είναι εύκολη η αναζήτηση της, ενώ και τα εικονίδιά της δεν θα πρέπει να συγχέονται με τα εικονίδια κάποιας άλλης εφαρμογής στο Windows Store.

Ένα άλλο σημείο στο οποίο δίνει έμφαση η Microsoft είναι η τιμολογιακή πολιτική που ακολουθείται στο Windows Store, προκειμένου να μην εμφανίζονται φαινόμενα αισχροκέρδειας ή κακών τιμών. Τέλος, η εταιρεία θέλει να είναι σαφής η διαφοροποίηση των εφαρμογών που εκτελούν λειτουργίες από εκείνες που έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα, όπως είναι τα tutorials.

Σε κάθε περίπτωση, το Windows Store ετοιμάζεται για την επερχόμενη έλευση των Windows 10, που θα κάνουν την εμφάνισή τους το καλοκαίρι σε 190 χώρες και σε 111 διαφορετικές γλώσσες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons