Έκδοση του HTC One M8 με… Windows Phone

by George Polyzos • On 29-07-2014 • AT 12:36 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

 

M8_PerLeft_GunMetal_Cropped

Το HTC One M8 αποτελεί ένα από τα πληρέστερα smartphones της αγοράς, ωστόσο σύντομα ενδέχεται να δούμε μία νέα εκδοχή του, αυτή που θα χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Windows Phone της Microsoft.

Η αρχή έγινε όταν το Verge αποκάλυψε ότι η HTC δοκιμάζει μία Windows Phone έκδοση του One M8. Η συνέχεια δόθηκε από το WP Central, το οποίο σε δημοσίευμά του έκανε λόγο για ντεμπούτο της εν λόγω συσκευής μέσω του δικτύου της Verizon στις 21 Αυγούστου.

Η ονομασία του νέου smartphone θα είναι «One (M8) for Windows» αν και το Engadget θεωρεί ότι θα μπορούσε να έχει και την ονομασία W8, το οποίο ίσως είναι πιο εύηχο. Σε κάθε περίπτωση η συσκευή θα διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του Android αδελφού της, όπως τα ηχεία BoomSound και την κάμερα Duo.

Σύμφωνα με τον, γνωστό για τις διαδικτυακές του διαρροές, @evleaks το One for Windows θα είναι ένα από τα πρώτα smartphones που θα υποστηρίζει και την τεχνολογία Voice over LTE (VoLTE). Ωστόσο, δεν ξεκαθαρίζεται αν η εν λόγω δυνατότητα θα υπάρχει εξαρχής στη συσκευή ή αν θα έρχεται στη συνέχεια με τη μορφή αναβάθμισης στην έκδοση GDR1 (Update 1) του Windows Phone 8.1.

Το πιθανότερο είναι η συσκευή να κυκλοφορήσει με εγκατεστημένο το Windows Phone 8.1 Update 1 και σε συνδυασμό με τη νέα συμβατή θήκη Dot View. Τα περισσότερα δημοσιεύματα συγκλίνουν ότι το One M8 for Windows θα κυκλοφορήσει εντός του τρίτου τριμήνου, και σίγουρα πριν το τέλος του ερχόμενου Σεπτεμβρίου.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons