Έκδοση LG G5 Lite ενόψει με άλλο SoC

by Nikos Kaimakamis • On 22-03-2016 • AT 11:11 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

lg-g5

H LG φέρεται να ετοιμάζει μία έκδοση Lite, η οποία φέρεται να είναι εξοπλισμένη με τον Qualcomm Snapdragon 652. 

Σύμφωνα με το Slashgear, το LG G5 Lite θα παρουσιαστεί σύντομα, αλλά δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει σε άλλες αγορές πέρα από εκείνες της Λατινικής Αμερικής. Για να μείνει σε χαμηλότερα επίπεδα το κόστος αγοράς του LG G5 Lite, σε σχέση με τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας, επιλέχθηκε ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 652, αντί για τον Snapdragon 820.

O επεξεργαστής αυτός έχει τέσσερις πυρήνες Cortex A72 χρονισμένους στο 1.7 GHz και άλλους τέσσερις Cortex A53, χρονισμένους στο 1.5 GHz. Αντί για τα 4 GB της μνήμης RAM του μεγαλύτερου μοντέλου, η Lite έκδοση θα έχει μνήμη RAM που φτάνει στα 3 GB. Το νέο μοντέλο θα έχει οθόνη διαγωνίου 5.3 ιντσών, σε ανάλυση QHD, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος παραμένει στα 32 GB.

To στοιχείο που ενδιαφέρει είναι εάν η Lite έκδοση θα έχει τον αρθρωτό χαρακτήρα του LG G5, με τη δυνατότητα επέκτασης των δυνατοτήτων του με διάφορα αξεσουάρ, όπως εκείνα που προσαρμόζονται στο LG G5. Ουσιαστικά, η LG θέλει να προσφέρει το χαρακτήρα και του G5 σε μία σαφώς πιο προσιτή έκδοση, με σκοπό να γνωρίσει εμπορική επιτυχία και σε αναπτυσσόμενες αγορές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons