Είσοδος της Cyta Ελλάδος στην αγορά κινητής τηλεφωνίας

by George Polyzos • On 31-07-2014 • AT 9:54 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

smartphone-in-hand

 

Η Cyta Ελλάδος εγκαινιάζοντας την πρώτη περίοδο παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, ανακοίνωσε νέες προσφορές, για τους πελάτες Cyta Σταθερής, υφιστάμενους ή νέους πελάτες συνδυαστικού Cyta Σταθερή & Κινητή.

Πιο συγκεκριμένα, οι πρώτοι τέσσερις χιλιάδες πελάτες Cyta Σταθερής οι οποίοι θα προλάβουν να κάνουν αίτηση σε κάποιο από τα σημεία διάθεσης υπηρεσιών Cyta (13877, 26 καταστήματα Cyta, 119 Cyta Spot καθώς και στους 364 επίσημους συνεργάτες της εταιρείας) τον Αύγουστο και μέχρι εξαντλήσεως των 4 χιλιάδων πακέτων σύνδεσης, θα είναι αυτοί που θα λάβουν πρώτοι την υπηρεσία Κινητής από τη Cyta Ελλάδος, κάνοντας χρήση της ειδικής προσφοράς.

Διευκρινίζεται ότι η ειδική προσφορά δεν σχετίζεται με τα τελικά πακέτα Κινητής που θα προσφέρει η Cyta, μετά την εξάντληση των ειδικών πακέτων και την έναρξη διάθεσης της υπηρεσίας για το σύνολο των ενδιαφερομένων Πελατών. Τα τελικά πακέτα που θα ισχύσουν για όλους, θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Στόχος της εταιρείας είναι με τον τρόπο αυτό να δώσει μία πρώτη γεύση της ποιότητας της υπηρεσίας Cyta Κινητής και κυρίως τη δυνατότητα στους πιο πιστούς και ενθουσιώδεις πελάτες της να δοκιμάσουν πρώτοι την εμπειρία Cyta και στην Κινητή Τηλεφωνία.

Συγκεκριμένα το πακέτο προσφοράς Κινητής διατίθεται στην ειδική τιμή των 25 ευρώ/μήνα για πάντα και περιλαμβάνει 1.000 λεπτά ομιλίας προς όλους, 1.000 SMS προς όλους και 1.000 ΜΒ Mobile Internet.

Με την παραπάνω προσφορά η Cyta Ελλάδος εισέρχεται και επισήμως σε μία νέα εποχή παροχής τετραπλών υπηρεσιών (4play), Σταθερή – Κινητή – Internet – Τηλεόραση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.cyta.gr.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons